Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Το τελευταίο καταφύγιο της αγυρτείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το τελευταίο καταφύγιο της αγυρτείας

Τι απάντησαν οι κυβερνητικές πηγές: Ότι ο Αλ. Στεφανής θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φύλαξη των συνόρων μας. Ότι προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι τα σύνορα πλέον θα φυλάσσονται. Και ότι από αυτούς που έλεγαν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και θέλουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο.

Προφανώς δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι. Μια εφημερίδα -η “ΕΦ.ΣΥΝ.” για την ακρίβεια- αποκαλύπτει ότι τα βιογραφικό του υφυπουργού είναι ανακριβές ως προς τα μεταπτυχιακά που ισχυρίζεται ότι έχει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ανακοίνωση - κάνει δηλαδή αυτό που θα έκανε και η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση. Και οι κυβερνητικές πηγές τι απαντάνε; ¨Ότι «αυτά τα λέτε επειδή θέλετε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι» και «μιλάτε για τα μεταπτυχιακά του Στεφανή εσείς που λέγατε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα»...

Προφανώς δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Και δεν είναι μόνο ότι έχει παραγίνει η υπόθεση με τα μεταπτυχιακά - “μαϊμού” στην κυβέρνηση των αρίστων.

Είναι ότι, για να καλύψουν τον υφυπουργό τους, επαναφέρουν ξαφνικά μια fake ανοησία που είχαν κατασκευάσει σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα θαλάσσια σύνορα, για να κάνουν αντιπολίτευση επιπέδου “Μακελειό”. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ζητάνε υπευθυνότητα και ωριμότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενοι τη σοβαρότητα των περιστάσεων. Πρόκειται για αγύρτες.

Και ως γνωστόν τελευταίο καταφύγιο της αγυρτείας είναι ο πατριωτισμός. Το ξέραμε, δεν το μάθαμε χθες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL