Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναγνωστοπούλου: Όταν πλήττουν τα κοινωνικά δικαιώματα είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα

«Όταν περικόπτουν επιδόματα από πολίτες που έχουν ανάγκη, όταν θεωρούν τους πολίτες με αναπηρία παιδιά κατώτερου Θεού, όταν εντέλει πλήττουν βάναυσα τα κοινωνικά δικαιώματα, είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα», τονίζει με νόημα σε ανάρτηση της στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

 

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «Για αυτό τα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ενιαίο πεδίο μάχης. Μας αφορούν και τα δύο εξίσου. Γιατί ΠΆΝΤΑ στην ιστορία είτε προστατεύονται συνολικά είτε πλήττονται συνολικά. Γι αυτό η αστυνομική βία μας αφορά όλους και όλες».

Η ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου στο Facebook

"Όταν περικόπτουν επιδόματα από πολίτες που έχουν ανάγκη, όταν θεωρούν τους πολίτες με αναπηρία παιδιά κατώτερου Θεού, όταν εντέλει πλήττουν βάναυσα τα κοινωνικά δικαιώματα, είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο κοινός παρονομαστής είναι ο αυταρχισμός και η βία. Γι αυτό τα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ενιαίο πεδίο μάχης. Μας αφορούν και τα δύο εξίσου. Γιατί ΠΆΝΤΑ στην ιστορία είτε προστατεύονται συνολικά είτε πλήττονται συνολικά. Γι αυτό η αστυνομική βία μας αφορά όλους και όλες".

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις