Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναγνωστοπούλου: Όταν πλήττουν τα κοινωνικά δικαιώματα είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα

«Όταν περικόπτουν επιδόματα από πολίτες που έχουν ανάγκη, όταν θεωρούν τους πολίτες με αναπηρία παιδιά κατώτερου Θεού, όταν εντέλει πλήττουν βάναυσα τα κοινωνικά δικαιώματα, είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα», τονίζει με νόημα σε ανάρτηση της στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

 

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «Για αυτό τα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ενιαίο πεδίο μάχης. Μας αφορούν και τα δύο εξίσου. Γιατί ΠΆΝΤΑ στην ιστορία είτε προστατεύονται συνολικά είτε πλήττονται συνολικά. Γι αυτό η αστυνομική βία μας αφορά όλους και όλες».

Η ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου στο Facebook

"Όταν περικόπτουν επιδόματα από πολίτες που έχουν ανάγκη, όταν θεωρούν τους πολίτες με αναπηρία παιδιά κατώτερου Θεού, όταν εντέλει πλήττουν βάναυσα τα κοινωνικά δικαιώματα, είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο κοινός παρονομαστής είναι ο αυταρχισμός και η βία. Γι αυτό τα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ενιαίο πεδίο μάχης. Μας αφορούν και τα δύο εξίσου. Γιατί ΠΆΝΤΑ στην ιστορία είτε προστατεύονται συνολικά είτε πλήττονται συνολικά. Γι αυτό η αστυνομική βία μας αφορά όλους και όλες".

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις