Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Τι πες τώρα; / Εικόνες φρίκης στο περιθώριο μιας κυβέρνησης-τσίρκο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι πες τώρα; / Εικόνες φρίκης στο περιθώριο μιας κυβέρνησης-τσίρκο (Video)

Ένα βρέφος που το έφαγαν τα ποντίκια και μεταφέρθηκε σε βαριά κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ειδική ομάδα γιατρών παρακολουθεί το παιδί και προσπαθεί να το σώσει. Οι γονείς είναι Ρομά και κρατούνται. Αυτό που δεν ακούστηκε είναι ότι διέμεναν σε σπηλιά και όχι σε διαμέρισμα, όπως μετέδωσαν τα κανάλια.

Γυναίκα πρόσφυγας από το Αφγανιστάν κάηκε από σόμπα υγραερίου στο Καρά Τεπέ, μάνα τριών παιδιών, 27 χρονών. Γυναίκα πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, που, σύμφωνα με τις ακροδεξιές κραυγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα έπρεπε να την έχουμε σε κλειστό κέντρο κράτησης... ούτε καν σε ανοιχτή δομή, γιατί δεν δικαιούται την προσφυγική ιδιότητα... για τους μισάνθρωπους Σαμαρικούς του Μητσοτάκη.

Τολμάνε και πανηγυρίζουν για τα επιδόματα που δεν θα δίνουν. Βγήκε η κ. Μιχαηλίδου για να βελτιώσει λίγο το προφίλ της, που φροντίζει σε κάθε δήλωσή της μόνη της να το κατακρημνίζει, και επανέλαβε με καμάρι ότι οι πρόσφυγες θα πρέπει να κλείσουν 10 χρόνια αντί για 5 που ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιούται των επιδομάτων...

Το κοινωνικό μέρισμα ανακοίνωσε περιχαρής ο κ. Σταικούρας... Το πολυδιαφημιζόμενο κοινωνικό μέρισμα των καναλιών, που πλέον δεν είναι «ψίχουλα», αλλά «μεγάλο», τι και αν υπολείπεται κατά 3.500.000 εκατ. ευρώ!

Μια πονηριά της Ν.Δ. που δεν φαίνεται... Το κοινωνικό μέρισμα του 2019 απευθύνεται σε νοικοκυριά... ενώ το 2018 ήταν ατομικό! Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε ο «εμπαιγμός» που λένε κοινωνικό μέρισμα... ο κ. Σταϊκούρας χάρισε τους φόρους στις ΠΑΕ.

Έτσι, για να ξέρετε πού πήγαν... αυτά που δεν έδωσε σε χαμηλοσυνταξιούχους και σε χαμηλόμισθους...

Καταδικάζουν τον κόσμο στην ανέχεια και με όρους ταξικούς, που διατυμπανίζουν ότι δεν έχουν, ευνοούν αυτούς που πραγματικά έχουν και αυτούς που τους βολεύει να τα έχουν καλά, βλέπε ΠΑΕ και καναλάρχες.

«Δεν υπάρχει αστυνομική βία» μάς είπε στον ΑΝΤ1 ο γεν. γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Σ. Μαυροειδάκος, ανήμερα της μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ταυτόχρονα, άσκησε κριτική σε πολιτικούς χώρους που μιλούν για αστυνομικό κράτος και καταγγέλλουν ότι δέρνουν τον κόσμο.

"Δεν υπάρχει αστυνομική βία" αλλά "οι εντολές είναι μηδενική ανοχή". Δεν υπάρχει αστυνομική βία, αλλά θέλουμε να επεμβαίνουμε όταν οι φοιτητές –όταν γίνονται καταλήψεις επί μήνες, υπάρχουν ναρκωτικά, βία- να επεμβαίνει η αστυνομία για να κάνει μια συγκεκριμένη δράση είπε ο ίδιος προμηνύοντας ότι θα επεμβάσεις της αστυνομίας και σε φοιτητικές καταλήψεις.

Στον ξυλοδαρμό περαστικού φοιτητή δεν έδωσε απάντηση. Δεν χρειάστηκε άλλωστε, όπως είπε, οι ίδιοι είναι «οι πρώτοι που τα καταγγέλλουν»!

«To λέει ο ίδιος ότι τον γδύσανε. Όταν σου κάνει σωματικό έλεγχο για ναρκωτικά αυτός λέει ότι τον γδύσανε. Το λέει αυτός ο κύριος, ο φοιτητής. Ήσασταν εκεί και τον είδατε;»

«Μην μένουμε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό» αποφάνθηκαν στο πάνελ και το ίδιο βράδυ στις 6 Δεκεμβρίου είχαμε τα ίδια έκτροπά από την πλευρά της αστυνομίας με ξεγυμνώνοντας και ξυλοφορτώνοντας άγρια νεαρούς διαδηλωτές.

Βέβαιο είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα βίντεο με τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, ο νεκρός 15χρονος στα Εξάρχεια απλώς θα είχε σκοντάψει... όπως τόσοι άλλοι σε ζαρντινιέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL