Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι επικοινωνιακές σαπουνόφουσκες του Μαξίμου

Δεν ήταν είδηση ο διορισμός ενός 80χρονου κατ’ επάγγελμα πολιτευτή, αλλά είναι είδηση η παραίτησή του. «Με παρέμβαση Μαξίμου η παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας» είναι ο τίτλος της είδησης που είδε το φως της δημοσιότητας

Δεν ήταν είδηση ο διορισμός ενός 80χρονου κατ’ επάγγελμα πολιτευτή, αλλά είναι είδηση η παραίτησή του. «Με παρέμβαση Μαξίμου η παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας» είναι ο τίτλος της είδησης που είδε το φως της δημοσιότητας μπας και δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα και κατακάτσει κάπως η σκόνη που σήκωσαν οι διορισμοί απόστρατων αποτυχόντων πολιτευτών στις θέσεις διοικητών των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.

Επί πέντε ημέρες. Ναι, επί πέντε ολόκληρες ημέρες μελετούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου τη λίστα με τα ονόματα των διοικητών των νοσοκομείων. Πέντε ολόκληρες ημέρες έγραφαν και έσβηναν ονόματα. Πέντε ολόκληρες ημέρες το πρωθυπουργικό γραφείο μελετούσε τα ονόματα και ζύγιζε το βάρος των υποχρεώσεων που είχε να καλύψει και των προεκλογικών υποσχέσεων που είχε να τηρήσει.

Και αίφνης ανακαλύπτουμε πως κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου έπεσαν από τα σύννεφα μαθαίνοντας πως ένας 80χρονος κατάφερε και τρύπωσε στη λίστα των διορισμένων διοικητών. Και την Τρίτη το πρωί έκαναν πως δεν ξέρουν τίποτα για την συγκεκριμένη επιλογή τους, επιχειρώντας να ρίξουν όλη την ευθύνη του διορισμού του κ. Πατέρα στον υπουργό Υγείας.

Και μετά τη γενικευμένη κατακραυγή για τις επιλογές τους, προσπαθούν από το Μαξίμου να βγάλουν την ουρά τους απέξω και να ρίξουν το φταίξιμο ακόμη και στους διοικητές που οι ίδιοι διόρισαν, με αποκορύφωμα τον υπέργηρο διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, που, αντί να ζητήσουν συγγνώμη για την επιλογή τους και να ανακαλέσουν την τοποθέτησή του, τον έβαλαν άρον - άρον να παραιτηθεί λες κι αυτός έφταιγε που ζήτησε να του εξοφλήσουν τα προεκλογικά γραμμάτια που του έδωσαν.

Είδηση, λοιπόν έγινε χθες η «παρέμβαση Μαξίμου» για την παραίτηση του κ. Πατέρα μήπως και μπαλωθούν κάπως οι ρωγμές στο προφίλ του πρωθυπουργού της αριστείας που σε κάθε στραβή ρίχνει το φταίξιμο στους υπουργούς του, ερχόμενος αυτός με μια «εντολή» ή με μια «παρέμβαση» να βγει από το κάδρο της πολιτικής ευθύνης που τον βαραίνει είτε πρόκειται για ρουσφετολογικούς διορισμούς είτε για ακροδεξιά ολισθήματα στη διαχείριση του προσφυγικού. Γιατί και προχθές τα ίδια έκαναν.

Μόλις είδαν τις οργισμένες αντιδράσεις των πολιτών για τα ξερονήσια των Μπογδάνων, έσπευσαν να πουλήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που νοιάζεται για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με μια επικοινωνιακή σαπουνόφουσκα που έγινε είδηση για τα μάτια του κόσμου και για το βόλεμα κάποιων ημετέρων.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις