Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα" σε νοσοκομείο της Κρήτης

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας οι διοικητές των νοσοκομείων και της Κρήτης. Οι επιλογές φυσικά καθαρά κομματικές και σε ορισμένες περιπτώσεις και προκλητικές…

Ξεχωρίζει η περίπτωση διοικητή νοσοκομείου της Κρήτης για τον οποίο μπορεί να πει κανείς ότι “έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα”…

Ο νέος διοικητής είχε καταδικαστεί, πριν από 6 χρόνια περίπου, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών κατά συγχώνευση, χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Η ποινή αφορούσε στην κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο τριών ασθενών, τους οποίους είχε πετάξει έξω από τα χειρουργικά τραπέζια  καθώς δεν ήθελε να υπογράψει το πρόγραμμα των χειρουργείων!

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε αν συμβαδίζει η καταδίκη με τη διοίκηση ενός νοσοκομείου και πόσο νόμιμο είναι φυσικά κάτι τέτοιο.

Πηγή: inotos.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις