Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλαζόνας και εκδικητικός ο Αδωνις Γεωργιάδης σε αγρότες (Video)

Αποκαλυπτικός διάλογος ειρωνείας και αλαζονείας του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς «τα έσπειρες με Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου»

Μετά τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς  στο εργοστάσιο ζαχάρεως Πλατέος, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν, τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον.

 

Παρενέβη τότε ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ.

Οι αγρότες απάντησαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν την τιμή, γιατί 15 ευρώ είναι μόνο τα μεταφορικά. «Ωραία λύση δώσατε κύριε υπουργέ» είπε ένας από τους τευτλοπαραγωγούς.

Και υπουργός του Μητσοτάκη,  Άδωνις Γεωργιάδης χτυπώντας τον στον ώμο του είπε: «Άμα έχει καλύτερη (τιμή) δώστα αλλού αγόρι μου. (…) Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου».

Είναι αποκαλυπτικός ο διάλογος του υπουργού και αντιπροέδρου της ΝΔ για το πως αντιλαμβάνονται το "κυβέρνηση όλων των Ελλήνων" που έλεγαν προεκλογικά, αλλά και την αμετροέπεια και αλαζονεία των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απέναντι στους εργαζόμενους και στους αγρότες.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις