Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τσίπρας από Μουρνιές: Να αξιοποιήσουμε τον χρόνο για να ακούσουμε όλους και όλες εσάς (Video)

Στις Μουρνιές Χανίων βρέθηκε το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας όπου συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

"Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τον χρόνο για να μάθουμε από τα λάθη μας και να ακούσουμε όλες και όλους εσάς. Την κριτική σας, τις παρατηρήσεις σας, τις αγωνίες σας και να τις μετουσιώσουμε σε ένα προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

 

"Απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες: Να μοιραστούμε την ευθύνη στην πορεία για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς"

"Ο στόχος μας είναι η Ελλάδα να μπει σε μια μακρά διαδρομή προοδευτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, με κοινωνική δικαιοσύνη, δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο