Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Filioque Άδ. Γεωργιάδη...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Filioque Άδ. Γεωργιάδη...

Άλλη μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης επεχείρησε να μετατρέψει σε προσωπική αντιπαράθεση τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ο Νίκος Παππάς του είπε ότι πρέπει να παρέμβει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Nova από τον όμιλο Μαρινάκη και εκείνος τον κατηγόρησε ότι «πήγατε να κάνετε παιχνίδι προσωπικό με τις ποδοσφαιρικές εταιρείες, με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων» επειδή η ΕΡΤ μετέδιδε ποδοσφαιρικούς αγώνες (και μάλιστα με υψηλή τηλεθέαση).

«Και έρχεστε και στη Βουλή τώρα και μου κάνετε και ερώτηση, ενώ έχετε αυτό το παρελθόν. Δηλαδή, κανονικά γι’ αυτό το θέμα έπρεπε να γίνεται συζήτηση στη Βουλή και εσείς ειδικά, ο Νίκος Παππάς, να είστε στο απέναντι κτίριο. Να μην έρχεστε καθόλου εδώ. Τόσο ‘λερωμένη’ έχετε ‘τη φωλιά σας’» είπε εκνευρισμένος ο Άδ. Γεωργιάδης.

Ο Ν. Παππάς απάντησε δηκτικά: «η εθνική αντιπροσωπεία έχει καταλάβει ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να συνεννοηθεί η Ορθοδοξία με τον Καθολικισμό παρά να ανακτήσει τη σοβαρότητά του ο αξιότιμος κύριος υπουργός Ανάπτυξης».

Δυστυχώς για το πολιτικό επίπεδο, δεν πλησιάζουμε στην άρση του σχίσματος των Εκκλησιών...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL