Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C14.6°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.1°C13.5°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C15.8°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 100%
Σάιτ της δεξιάς "αγκαλιάζουν" την χρυσαυτίτικη ρητορεία για να επιτεθούν στον Τσίπρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σάιτ της δεξιάς "αγκαλιάζουν" την χρυσαυτίτικη ρητορεία για να επιτεθούν στον Τσίπρα

Έσπευσαν να αγκαλιάσουν τα σάιτ την ακροδεξιά γραφική περσόνα των συλλαλητηρίων των Μακεδονομάχων Γεωργία Μπιτάκου που ήταν συνεπιβάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο της επιστροφής του από τις Βρυξέλλες. Τίτλοι ότι "τα άκουσε" ο Τσίπρας για το Μακεδονικό, σαν να ήταν ακόμα πρωθυπουργός και να δεχόταν αντιδράσεις "δήθεν" από απλούς πολίτες.

Με την κωλοτούμπα της Ν.Δ. στο Μακεδονικό, τα φιλικά σάιτ της Ν.Δ. προσπαθούν να σώσουν τα προσχήματα αναπαράγοντας την ακροδεξιά ρητορεία που επίσημα η Ν.Δ. τουλάχιστον για την Συμφωνία των Πρεσπών έχει βάλει στην άκρη.

Να φανταστούμε ότι η κ. Μπιτάκου θα είχε την ίδια αντίδραση και στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη που δήλωσε στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες: 

«Υποστηρίζουμε την πορεία προς την ευρωπαϊκή ένταξη που παρασχέθηκε στους βόρειους γείτονές μας , αρκεί να σέβονται τις διεθνείς συμφωνίες που υπέγραψαν, είναι προσηλωμένοι στο κράτος το διεθνές δίκαιο και φυσικά σέβονται τα δικαιώματα των μειονοτήτων».

Να σημειωθεί ότι  η κ. Μπτιάκου ήταν στις Βρυξέλλες με δημόσια δαπάνη  για εκδήλωση καλεσμένη του υπόδικου χρυσαυτίτη Λαγού.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL