Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.6°C
2 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C14.1°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.9°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.8°C14.1°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.5°C
2 BF 100%
Άρνηση Γεωργιάδη να παρέμβει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την FORTHNET (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άρνηση Γεωργιάδη να παρέμβει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την FORTHNET (Video)

Ο υπουργός κατέφυγε σε προσωπικές επιθέσεις κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά με τον τελευταίο να σχολιάζει δεικτικά: «η Βουλή έχει καταλάβει ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να συνεννοηθεί η Ορθοδοξία με τον Καθολικισμό παρά να ανακτήσει την σοβαρότητά του ο Αδ. Γεωργιάδης».

Νωρίτερα ο Αδ. Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει ότι για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ποδοσφαίρου και της μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων από την ΕΡΤ «κανονικά εσύ, ο Νίκος Παππάς, έπρεπε στη Βουλή να γίνεται συζήτηση και να είσαι στο απέναντι κτίριο. Τόσο λερωμένη έχετε τη φωλιά σας».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikospappas66%2Fvideos%2F406211866740280%2F&width=640&show_text=false&height=360&appId

Ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι «πάει να δημιουργηθεί ζήτημα υπερσυγκέντρωσης στο χώρο των μήντια και μείζον ζήτημα στο χώρο του ποδοσφαίρου. δεν δικαιούται η πολιτική ηγεσία να κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα. Μια ΠΑΕ θα ελεγχθεί τα ταμεία των άλλων ΠΑΕ». «Πάει να δημιουργηθεί μία στρέβλωση που θα το απαξιώσει στα μάτια των φιλάθλων», τόνισε ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «γιατί να μην παρέμβει η ΕΡΤ; Η ΕΡΤ είναι ουδέτερη. Μην γελάτε κύριε Βορίδη. Θα μπορεί η ALTER EGO του κ. Μαρινάκη να του λέει «κάτσε χάσε 3-0 και μετά θα πληρωθείς τα τηλεοπτικά δικαιώματα»».
Η απάντηση του Αδ. Γεωργιάδη ήταν πως το επιχείρημα είναι «γελοίο» διότι όποιος κάνει μία καταγγελία, «ο επιχειρηματίας χάνει το συμβόλαιό του»…

«Το αν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων θα το κρίνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, Δεν χρειάζεται να στείλω επιστολή. Οι τρόποι εμπλοκής της Επιτροπής είναι τρεις: επιστολή δική μου, με πρωτοβουλία της Επιτροπής, μετά από καταγγελία. Φαντάζομαι μετά τις καταγγελίες σας θα υπάρξει έλεγχος. Εμείς έχουμε φτιάξει κανονική Επιτροπή Ανταγωνισμού», είπε.

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL