Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Ένας χρυσαυγίτης στη "γαλάζια πολυκατοικία" της Καλαμάτας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΑ ΨΙΛΑ / Ένας χρυσαυγίτης στη "γαλάζια πολυκατοικία" της Καλαμάτας

Ακόμη μία είδηση που έρχεται να επιβεβαιώσει την αρμονική συγκατοίκηση των ακροδεξιών της Χ.Α. στη μεγάλη "γαλάζια πολυκατοικία", με ορισμένους μάλιστα εκ των υποδίκων της εγκληματικής οργάνωσης να αναλαμβάνουν και χρέη «διαχειριστή», περνάει κι αυτή στα ψιλά, μην τυχόν και λερώσει το κεντροδεξιό προφίλ της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα ψιλά λοιπόν η αγαστή συνεργασία μεταξύ του "γαλάζιου" δημάρχου Καλαμάτας με τον πρώην βουλευτή της Χ.Α. Δημήτρη Κουκούτση. Συνεργασία που έφτασε στη χθεσινή εκλογή του ακροδεξιού δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας στη διόλου ευκαταφρόνητη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης. Μια συνεργασία μηνών, που επισφραγίστηκε από τη νεοδημοκρατική πλειοψηφία του δήμου μόλις δύο ημέρες προτού ο Δ. Κουκούτσης κληθεί να απολογηθεί στο Εφετείο Αθηνών, στη δίκη της Χ.Α., κατηγορούμενος για τη διεύθυνση εγκληματικής ομάδας, καθώς σε ουκ ολίγες περιπτώσεις ο πρώην βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος φέρεται να εκτελούσε χρέη διοικητή των γνωστών ταγμάτων εφόδου.

Στα ψιλά λοιπόν για τη δημοτική αρχή της Καλαμάτας και την τοπική ΝΟΔΕ το παρελθόν του Δ. Κουκούτση, παρότι ο τελευταίος έχει παραδεχθεί με περηφάνια τη στρατιωτική δομή της Χρυσής Αυγής σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί στο δικαστήριο. Στα ψιλά για τους "γαλάζιους" πολιτικούς του συνεταίρους το νεοναζιστικό παρελθόν του πρώην βουλευτή της Χ.Α. που, τοποθετούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συγκαλύπτοντας τον πολιτικό της χαρακτήρα, είχε μιλήσει για «προβοκάτσια».

Στα ψιλά, στα περασμένα και τα ξεχασμένα πέρασαν λοιπόν τα έργα και οι ημέρες Δ. Κουκούτση για τους «γαλάζιους» κομματικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, που φρόντισαν να του βρουν μάλιστα και θέση περίοπτη για την πόλη, μην τυχόν και στερηθεί η Καλαμάτα των υπηρεσιών τού μέχρι πριν λίγα χρόνια ομαδάρχη των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α.

Στα ψιλά όχι μόνο για τους «γαλάζιους» της Καλαμάτας, αλλά και για τα επιτελικά ΜΜΕ της πρωτεύουσας, που δεν βρήκαν ψήγμα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη συνεργασία της Ν.Δ. με πρώην βουλευτή της Χ.Α., που έρχεται να προστεθεί εμφατικά στη μέχρι σήμερα ακροδεξιά φιλοσοφία που όλο και κερδίζει έδαφος στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος και της κυβέρνησης. Αλλά και πώς να μην περάσει στα ψιλά όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με κρούσματα λογοκρισίας, με κείμενα δημοσιογράφων να εξαφανίζονται στην περίπτωση που αναφέρονται στην ακροδεξιά στροφή της Ν.Δ.;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL