Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.6°C15.2°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.5°C13.5°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C14.7°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
Ζαχαριάδης: Η Ν.Δ. δίχασε τον ελληνικό λαό για το προσφυγικό - Τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την πολιτική της (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ζαχαριάδης: Η Ν.Δ. δίχασε τον ελληνικό λαό για το προσφυγικό - Τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την πολιτική της (Video)

https://www.youtube.com/embed/fABsdE-dIcM

Την διχαστική πολιτική της Ν.Δ. στο προσφυγικό-μεταναστευτικό επέκρινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης υπογραμμίζοντας «το κακό που έκαναν στην ελληνική κοινωνία, οι Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βορίδης κ.α.

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τους  καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν εξήγησε ο κ. Ζαχαριάδης προσθέτοντας ότι μπήκε στον πειρασμό να «τρολάρει» τον κ. Κουμουτσάκο χθες κάνοντας αντιπολίτευση όπως έκανε η Ν.Δ. όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία.

«Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτά που έλεγε ο κ. Κουμουτσάκος ακριβώς τα ίδια τα έλεγε κάποιος συριζαίος πριν από τρεις μήνες. Τι θα του έλεγε ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Βορίδης ή ο κ. Πλεύρης. Αισθάνθηκα την ανάγκη κάποια στιγμή να βγω από τον εαυτό μου και να κάνω στον κ. Κουμουτσάκο τον Πλεύρη, Κυρανάκη, Γεωργιάδη προεκλογικά για να καταλάβουν πως δίχασαν την ελληνική κοινωνία. Επειδή το έκαναν αυτό το πράγμα, τα σημάδια αυτής της πολιτικής είναι εδώ».

«Δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Νόμιζαν ότι ήμασταν εμείς το πρόβλημα και εμείς φύγαμε. Έμειναν εκείνοι έχοντας την πλειοψηφία και στην Αυτοδιοίκηση και βλέπουμε ότι αντιμετωπίζουν εκφυλιστικά προβλήματα όπως αυτό της Πεντέλης»… είπε ο κ. Ζαχαριάδης ενώ αναρωτήθηκε επαναλαμβάνοντας τα λόγια του κ. Αβραμόπουλου στην Βουλή χθες που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά αλλά ήταν Επίτροπος αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης.

«Πως θα πείσεις έναν δήμαρχο στην Ουγγαρία, στην Ισπανία να πάρει πρόσφυγες όταν δεν δέχεσαι στα Γρεβενά;»

«Δεν θέλει να ζήσει με μένα ο πρόσφυγας αλλά να μην τρώει βόμβες στο κεφάλι» πρόσθεσε κλείνοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Αβραμόπουλος στην Βουλή εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει η Ελλάδα δεν θα μπορέσει από μόνη της ένα πρόβλημα. Η κυβέρνηση θα πρέπει να κρατήσει «ανοιχτή την γραμμής συνεννόησης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό, παγκόσμιο. Δεν είναι ελληνικό και ελληνοτουρκικό, εκ των πραγμάτων γίνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL