Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.0°C
0 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.8°C18.3°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.5°C15.7°C
0 BF 67%
Ο Κυρανάκης υπερασπίζεται την ρατσιστική επιστολή της ΟΝΝΕΔ και τη Νικητοπούλου αλλά... φταίει η ΑΥΓΗ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Κυρανάκης υπερασπίζεται την ρατσιστική επιστολή της ΟΝΝΕΔ και τη Νικητοπούλου αλλά... φταίει η ΑΥΓΗ (Video)

Αναφορικά με την επιστολή της κ. Νικητοπούλου "συνολικά τα μίντια και ο ΣΥΡΙΖΑ, την σταύρωσαν" είπε προσθέτοντας και δικαιολογίες όπως ότι η κ. Νικητοπούλου είναι μια νέα μητέρα. Τάχθηκε ενάντια στην παραπομπή της καθώς όπως υποστήριξε είναι ανησυχίες που εκφράζονται στην κοινωνία.

Όταν αντιμετωπίζουμε έτσι προσφυγόπουλα μικρά παιδιά είναι φασίζουσα άποψη είπε ο δημοσιογράφος για να λάβει τον αντίλογο ότι "αυτά που λέτε τα γράφει η ΑΥΓΗ".

"Θέλει να καταλήξω σε αυτό που λέει η ΑΥΓΗ" και όχι κάποια άλλη άποψη επέμεινε με τις γνωστές προσωπικές επιθέσεις κατά των συνομιλητών στις οποίες καταφεύγει όταν "στριμώχνεται". Στη συνέχεια, ο κ. Κυρανάκης υποστήριξε ότι είναι μια "στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ" που θέλει να πείσει ότι είναι ακροδεξιός ο Μητσοτάκης.

Την ρατσιστική επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Κυρανάκης την θεωρεί "ανησυχίες" πολιτών και ωρύεται ότι δεν είναι ακροδεξιός ο Μητσοτάκης αλλά φταίνε τα μίντια της Αριστεράς.

«Ακόμα κι ένας 15χρονος που έχει πολεμήσει έχει ακόμα στην πραγματικότητα ψυχή ανηλίκου και συγκρίνεται με τα δικά μας 15χρονα;» έγραψε το Σάββατο -σε ρατσιστική επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη- η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης ώστε να εκφράσει την αντίθεσή της στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε πτέρυγα του Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ”!Αναπαράγοντας πιστά τη χρυσαυγίτικη ρητορική, το κείμενο που υπογράφει η Φ. Νικητοπουλου θέτει το ερώτημα: “πώς θα αντιμετωπίσουμε τα σεξουαλικά πειράγματα των νεαρών μουσουλμάνων έναντι των Ελληνίδων μαθητριών μας που για τα πρότυπά τους τις θεωρούν χαλαρών ηθών λόγω διαφορετικού ντυσίματος;”.

Σε άλλο δε σημείο ανακυκλώνει τα πιο ξενοφοβικά στερεότυπα με την επισήμανση ότι “η πόλη μας στην περίπτωση μετεγκατάστασης μεταναστών θα χρειαστεί την παράλληλη ύπαρξη μιας ομάδας του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πρόληψη πανδημιών”, ενώ “αν ο αριθμός τους (σ.σ.: των προσφυγόπουλων) είναι παραπάνω ανά τάξη, τότε και τα υπόλοιπα παιδιά είναι καταδικασμένα να μην μάθουν γράμματα. Τα δικά μας παιδιά”!

Και αν αυτά δεν είναι ρατσισμός το να μη δίνεις ΑΜΚΑ στα προσφυγόπουλα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εμβολιαστούν ώστε να τα κατηγορείς μετά ακριβώς ότι μεταφέρουν ασθένειες τι είναι; Μεγαλοψυχία μάλλον για τον κ. Κυρανάκη.

"Απόλυτα ενωμένη η Ν.Δ.στο προσφυγικό - μεταναστευτικό και ζητάμε όλοι να πάρει η κυβέρνηση αυστηρότερα μέτρα" είπε αρχικά ο κ. Κυρανάκης όμως μετά διαφοροποιήθηκε από την γραμμή της Ν.Δ. και υπερασπίστηκε τον Φαίη Νικητοπούλου και την ρατσιστική επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. 

Διαβάστε επίσης:

Αγανακτισμένοι νεοδημοκράτες υπέρ της Φαίης Νικητοπούλου...

Παραίτηση και πειθαρχικό για την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίη Νικητοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL