Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Ντούρα λεξ, σεντ λεξ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντούρα λεξ, σεντ λεξ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος εξέφρασε χθες τη λύπη του για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολιτικοί που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο Novartis, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Π. Πικραμμένο. Δύο φορές μάλιστα, σε διαφορετικά μέσα.

Σίγουρα το να εμπλέκεται κάποιος με τη Δικαιοσύνη σε υπόθεση κακουργηματικού χαρακτήρα είναι δυσάρεστο. Και η απαλλαγή του από τη Δικαιοσύνη που ερευνούσε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο διευθέτησε το ζήτημα. Πλην όμως, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, διά χειλέων Αλ. Τσίπρα, είναι πως ο κ. Πικραμμένος θα έπρεπε, αντί για τον ΣΥΡΙΖΑ, να ζητάει τα ρέστα από τον Ευ. Βενιζέλο για τον άθλιο Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών στη βάση του οποίου ο τ. δικαστικός και νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη βρέθηκε διωκόμενος.

Ο ίδιος ο Π. Πικραμμένος, άλλωστε, αποφάσισε να απεκδυθεί την υπερκομματική ιδιότητα του πρώην προέδρου του ΣτΕ ή να αποβάλει το υπερκομματικό προσωπείο του ανώτατου δικαστικού συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., οπότε λογικό είναι να αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλο πολιτικό πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL