Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Ανατριχιαστική δήλωση από τον εκπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ - Αποκάλεσε «σκουπίδια» ανθρώπους στα Εξάρχεια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανατριχιαστική δήλωση από τον εκπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ - Αποκάλεσε «σκουπίδια» ανθρώπους στα Εξάρχεια (Video)

Με «σκουπίδια» παρομοίασε τους ανθρώπους που βρίσκονται στα Εξάρχεια χωρίς να προσδιορίζει αρχικά ποιους ακριβώς εννοεί όταν αναφέρεται στην «ξεκαθάριση των Εξαρχείων» ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας» είπε επί λέξει στο ΣΚΑΙ ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας καλούμενος να σχολιάσει την σημερινή «έφοδο» όπως πανηγύριζε ΣΚΑΙ και κυβέρνηση στα Εξάρχεια.

Παρόλο που οι δημοσιογράφοι της εκπομπής προσπάθησαν να του δώσουν την δυνατότητα να ανακαλέσει εκείνος επέμεινε στις άκρως ρατσιστικές και απάνθρωπες αυτές δηλώσεις:

- "Με την παρομοίωση σκουπίδια εννοείται την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας;" ρώτησε η δημοσιογράφος

- "Όχι τους ανθρώπους;" και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ

Ωστόσο ο κ. Μπαλάσκας συνέχισε:

- "Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει μπορεί δημοσιογραφικό ψωμί που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ».

Η ανατριχιαστική δήλωση ενδεικτική της αντίληψης που έχουν ορισμένοι στην Αστυνομία που μάλιστα χαιρέτισαν θριαμβολογώντας την δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος θα σταθεί αρωγός τους στην προσπάθειά αυτή όπως είπαν.

Ο νέος δήμαρχος Αθήνας και η ηγεσία της Αστυνομίας θα πρέπει να διαβεβαιώσουν τους πολίτες ότι πραγματικά έχουν ως σκοπό την τήρηση της τάξης και όχι το κυνήγι ανυπεράσπιστων ανθρώπων και ότι δεν συμμερίζοντες τις Σαλβινικές απόψεις του κ. Μπαλάσκα και της ΠΟΑΣΥ.

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

ΕΔΕ για τις δηλώσεις του Μπαλάσκα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ενώ ενημέρωσε την Εισαγγελία Αθηνών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL