Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Αδ. Γεωργιάδης: Αλλάζουμε την κ. Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αδ. Γεωργιάδης: Αλλάζουμε την κ. Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Όπως δεν μπορώ να βάλω Ν.Δκρατη έτσι δεν μπορώ να βάλει ο Τσίπρας συριζαίο» υποστήριξε. Όμως ο διορισμός του κ. Ζούλα (διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ.) στην ΕΡΤ, χωρίς να τηρηθούν ούτε τα προσχήματα καθώς πρώτα ανακοινώθηκε το όνομα και μετά βγήκε η προκήρυξη της θέσης δεν έχει καμία σημασία για τον υπουργό Ανάπτυξης διότι όπως απάντησε: «εγώ μίλησα για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, όχι για την ΕΡΤ.

Για την Επιτροπή υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία, για την ΕΡΤ δεν υπάρχει» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και κάγχασε ευχαριστημένος από το «εύρημα» που πρόβαλε ως απάντηση.

B. Θάνου: "Ουδέποτε υπήρξα κομματικό πρόσωπο"

Ωστόσο την Δευτέρα στο ίδιο κανάλι η Βασιλική Θάνου είχε ξεκάθαρα δηλώσει ότι:

«Ουδέποτε υπήρξα κομματικό πρόσωπο, ούτε ανήκα σε οποιοδήποτε κόμμα» ενώ ομολόγησε ότι ο πρώτος που έσπευσε να την συναντήσει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Έχω ήδη 8 μήνες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και επιλήφθηκα πολλών υποθέσεων επίσης η κ. Νάκου είναι από το 2007. Κανείς δεν ήρθε να αμφισβητήσει για συγκεκριμένη υπόθεση την αμεροληψία ή την αντικειμενικότητά μας».

«Το να έρχεται κανείς και να λέει ότι εσύ ως τεχνοκράτης κατά αμάχητο τεκμήριο στερείσαι αμεροληψίας και αντικειμενικότητας θεωρώ ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί».

«Η κ. Βεστάνγκερ είπε ότι στηρίζουμε αυστηρά την ανεξαρτησία των ανεξάρτητων Αρχών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση εκ των υστέρων να έρχεται και να παύει επειδή κάποιος δεν είναι της αρεσκείας της» υποστήριξε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL