Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Είναι παλικάρι ο Άδωνις...

«Ο Άδωνις δεν φοβάται να βάλει την υπογραφή του!» πανηγυρίζει ο “Φιλελεύθερος”. Δεν ξεκαθαρίζει πού θα κληθεί ο Άδωνις να βάλει υπογραφές που άλλοι δεν θα έβαζαν. Αναφέρει μόνο κάποιους άλλους που θα δίσταζαν να υπογράψουν οτιδήποτε «για να μην κινδυνεύσουν κάποια στιγμή να βρεθούν μπλεγμένοι. Άρα: «Ο Άδωνις δεν φοβάται μήπως βρεθεί μπλεγμένος» είναι ο κανονικός τίτλος του σχολίου. Δεν μας λέει σε τι.

Φυσικά, ο Άδωνις γνωρίζει το αντικείμενό του, αλλιώς δεν θα επέλεγαν για τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης έναν φιλόλογο, ειδικευμένο στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και τις τηλεπωλήσεις. Αλλά αυτή η προτροπή, γεια σου γενναίε Άδωνι που θα βάλεις την υπογραφή σου εκεί που θα σου πούνε, μας κάνει εξαιρετικά ανήσυχους. Λογικά τον ίδιο θα πρέπει να τον κάνει ακόμα περισσότερο.

Α.Τ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο