Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Β. Οικονόμου: Εμείς θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ μέσα στην κυβέρνηση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Β. Οικονόμου: Εμείς θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ μέσα στην κυβέρνηση (Video)

https://www.youtube.com/embed/QAPuBXtvb5c

Να σημειωθεί ότι ο γενικός διευθυντής του ΣΕΒ Άκης Σκέρτσος έλαβε στην κυβέρνηση Μηστοτάκη τη θέση του υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργού και είναι ένα κρίσιμο ερώτημα πως θα υπερασπιστεί η αύξηση του κατώτατου μισθού με την οποία είναι ενάντιος καθώς και ο ΣΕΒ έχει καταθέσει προσφυγή για την ακύρωσή του.

Χωρίς ωστόσο να μπει στην διαδικασία να απαντήσει πως θα διασφαλιστεί η αύξηση του κατώτατου μισθού με την οποία είναι αντίθετος ως μέλος του ΣΕΒ ο κ. Σκέρτσος.

Ο κ. Οικονόμου στην ΕΡΤ απάντησε στο θέμα αυτό με απόλυτο κυνισμό ότι δεν βρίσκει τίποτα το μεμπτό λέγοντας μάλιστα: «Εμείς θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ μέσα στην κυβέρνηση».

«Είναι έωλη η κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κάποιος από τον ΣΕΒ. Είναι ανοησία πρώτου μεγέθους. Στελέχη της ελεύθερης αγοράς, του ιδιωτικού τομέα δεν μπορούν να είναι σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Ο ιδιωτικός τομέας έχει και το ΣΕΒ μέσα".

"Λέει το Σύνταγμα πουθενά ότι απαγορεύεται;" αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Το πολιτικό στοιχείο είναι αυτό που καθορίζει την πολιτική και την πορεία κάθε κόμματος και αυτό που θέλουμε να εφαρμόσουμε εμείς θέλει μέσα στελέχη και από τον ΣΕΒ. Όσο και να φαίνεται περίεργο σε κάποιους».

«Η κυβέρνηση είναι του Κυρ. Μητσοτάκη. Είναι της Ν.Δ. Οτιδήποτε άλλο είναι παραδόπιστο και πραγματικά εξωφρενικό επειδή κάποιος εκ των 50 στελεχών της κυβερνήσεως προερχόταν από ένα χώρο. Αυτά είναι για να δημιουργούνται εντυπώσεις, κλασικές μέθοδοι γκαιμπελισμού».

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» κυβέρνησης και ΣΕΒ στον κατώτατο μισθό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL