Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έπεσε η διάβαση στον ποταμό Κερίτη στα Χανιά

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά. Λόγω της βροχόπτωσης έπεσε η διάβαση δίπλα στην πεσμένη γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό αναφέρουν τα "Χανιώτικα Νέα".

Σε κακή κατάσταση ο δρόμος Φουρνές- Σκινές που εξυπηρετεί τις περιοχές αυτές και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης παρουσίαζε έντονη κίνηση.

Mικροδιακοπές ρεύματος εξαιτίας της πτώσης κεραυνών.

Στην εθνική οδό προς Ρέθυμνο, στο σημείο του Καβρού, η ένταση της βροχής αλλά και της χαλαζόπτωσης, σύμφωνα με πληροφορίες  έχει “κόψει” την κυκλοφορία με τα οχήματα, όταν κινούνταιμε χαμηλές ταχύτητες λόγω και της περιορισμένης ορατότητας.

Στην περιοχή του Αλικιανού, ένα τμήμα από την πρόχειρη διάβαση που είχαν φτιάξει οι κάτοικοι, στον Κερίτη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και για λόγους ασφαλείας ο δρόμος έχει κλείσει.

Επίσης, η γέφυρα Μπέλεϋ που τοποθετήθηκε σε κοντινή απόσταση είναι και αυτή κλειστή, συνεπώς έχει αποκοπεί πλήρως η κυκλοφορία για τους κατοίκους του Αλικιανού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο