Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανεξάρτητη αυτοψία δείχνει ότι ο θάνατος του Τζ. Φλοιντ προήλθε από "ασφυξία λόγω συμπίεσης του λαιμού"

Ανεξάρτητη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τους Dr. Michael Baden και Dr. Allecia Wilson καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Floyd πέθανε από «ασφυξία λόγω συμπίεσης του λαιμού» και χωρίς υποκείμενες ιατρικές καταστάσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Μπεν Κρουμ, η κηδεία του Floyd θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στις 11 π.μ. στο Χιούστον του Τέξας.  

Οι εκτιμήσεις αυτές αντικρούουν τα προκαταρκτικά ευρήματα του ιατροδικαστή της κομητείας Χένεπιν ότι ο 46χρονος πέθανε από έναν συνδυασμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής ύπαρξης ουσιών στον οργανισμό του και μιας υποκείμενης ιατρικής πάθησης.

Ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Τσόβιν, 44 ετών, εκείνος που είχε γονατίσει στον λαιμό του Φλόιντ, κατηγορείται για φόνο 3ου βαθμού και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 8 Ιουνίου.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις