Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.1°C21.5°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.4°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.6°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C19.9°C
4 BF 45%
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕURO 2020 / Άγγ. Αναστασιάδης: "Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά..."
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕURO 2020 / Άγγ. Αναστασιάδης: "Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά..."

Μανωλάς, Δώνης και Παπασταθόπουλος μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της Εθνικής μας...

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2020 με την Ιταλία και την Αρμενία, το Σάββατο 8 Ιουνίου (9.45 μ.μ.) και την Τρίτη 11 Ιουνίου (9.45 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ στις πρώτες αναμετρήσεις επί ελληνικού εδάφους. Πλέον στις προπονήσεις συμμετέχουν όλοι οι διεθνείς που έχει επιλέξει ο Άγγελος Αναστασιάδης, συμπεριλαμβανομένων των Παπασταθόπουλου, Μανωλά, Ζέκα και Δώνη, που θα ενισχύσουν την Εθνική στα δυο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε χθες σε σχετική συνέντευξη Τύπου: "Είναι μεγάλη υπόθεση ο αγώνας που έχουμε το Σάββατο. Νομίζω ότι, εάν πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος. Μπορούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλά προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι αυτό. Ένα δύσκολο παιχνίδι με μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, μεγάλους παίκτες, καλό προπονητή, αλλά και εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Από εμάς εξαρτάται το τι θα κάνουμε".

Σε ερώτηση για αν θα είναι ευχαριστημένος με τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε: "Ο Θεός αποφασίζει. Εμείς έχουμε στόχο κάθε παιχνίδι, όπου και να παίζουμε, να το κερδίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Πιστεύω να πάνε έτσι τα πράγματα και να έχουμε το απόλυτο. Αρχής γενομένης από το ματς με την Ιταλία, για να έχουμε αισιοδοξία και ψυχολογία για τα επόμενα".

Για τη μη κλήση του Βασίλη Τοροσίδη διευκρίνισε: "Εμείς εδώ έχουμε τα παιδιά που είναι 100% έτοιμα. Ο Βασίλης ήταν στην ομάδα, ένας από τους αρχηγούς. Κανένας δεν τον έβγαλε από την ομάδα. Το παιδί είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Έχουμε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε αυτούς που είναι πανέτοιμοι. Το παιδί δυστυχώς έχει απραξία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL