Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Εκεί που λες ότι τα είχαμε δει όλα στο καταπληκτικό Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε ακόμη μια επική ανατροπή πριν από τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Η Τότεναμ ήταν αυτή τη φορά η ομάδα που έκανε την έκπληξη, ρίχνοντας τον καταπληκτικό Άγιαξ στο καναβάτσο, ο οποίος είχε φύγει νικητής από το Λονδίνο στο πρώτο παιχνίδι! Πάνω - κάνω η μπάλα στο Άμστερνταμ. Προκρίθηκε ο πιο τυχερός, όπως συμβαίνει, πολλές φορές, στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη μεγαλύτερη διοργάνωση στον πλανήτη.

Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την ψυχωμένη Λίβερπουλ στην Αγγλία, παρ' ότι οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει με 3-0 στην πρώτη συνάντηση στην έδρα τους! Η Λίβερπουλ δίκαια φτάνει σε έναν δεύτερο τελικό στη σειρά "χτίζοντας" τις προκρίσεις στην έδρα της. Μια ομάδα γεμάτη πίστη και δύναμη, έργο του προπονητή της Γιούργκεν Κλοπ. Η Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια δεν έχει τη δύναμη να φτάσει στον τελικό!

Στη Σούπερ Λιγκ φέτος ήταν η χρονιά του ΠΑΟΚ. Έμελλε να είναι αυτός που, εκτός από το να κερδίσει αήττητος το πρωτάθλημα, θα αποφάσιζε και ποια ομάδα θα συνόδευε τον Απόλλωνα και τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λιγκ 1. Όπως αναμενόταν, η ομάδα του Λουτσέσκου πήγε στα Γιάννενα, έκανε το παιχνίδι της για να κρατήσει και το ρεκόρ της και ουσιαστικά υπέγραψε τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, που και σε αυτό το πιο κρίσιμο παιχνίδι έδειξε τις φετινές του αδυναμίες.

Ο ΟΦΗ, παίζοντας ποδόσφαιρο πιο επιθετικό στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, θα παίξει την παραμονή του στην κατηγορία στο μπαράζ με τον Πλατανιά. Ο Αστέρας Τρίπολης, με καλό έμψυχο υλικό, από δικά του λάθη κινδύνευσε. Τελικά, όλα πήγαν καλά για την ομάδα του Παράσχου. Εξαιρετική φέτος η πορεία της Λαμίας και στο τέλος του Πανιωνίου. Με σκαμπανεβάσματα οι Παναιτωλικός, Λάρισα και Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά... έχασε τον δρόμο του στο δεύτερο μισό! Ο Άρης πέτυχε τον στόχο του (έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ), η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος έμειναν πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ!

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν τον δεύτερο γύρο με 14 νίκες και μία μόλις ήττα δείχνοντας έτοιμοι να επανέλθουν στην κορυφή με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις...

Ο τελικός Κυπέλου κάθε χώρας, ειδικά στην Ευρώπη, είναι μια μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο. Στη χώρα μας η ΕΠΟ δεν είναι ικανή να διοργανώσει έναν τελικό με τους οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο! Αλήθεια, εκεί στην ομοσπονδία μήπως πρέπει να υλοποιήσουν τον διπλό τελικό με φιλάθλους μόνο των γηπεδούχων στο γήπεδο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL