Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μάχη της σωτηρίας στην... ουρά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μάχη της σωτηρίας στην... ουρά

"Ο θάνατος σου, η ζωή μου" για ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης αύριο...

Στην κορυφή όλα έχουν τελειώσει, όμως στη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η μάχη καλά κρατεί. Όλοι οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή με κοινή ώρα έναρξης (7 μ.μ.).

Μετά τον Απόλλωνα, που έχει ήδη υποβιβαστεί, ο Λεβαδειακός διατηρεί πλέον ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας, ακόμη κι αν νικήσει τον "αδιάφορο" Πανιώνιο. Σε δύσκολη θέση και ο ΟΦΗ, έχοντας βαρύ πρόγραμμα. Στο Ολυμπιακό Στάδιο θέλει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, που παίζει για το όνομά του και την επόμενη μέρα, θέλοντας να κλείσει με επιτυχίες τη χρονιά. Έμπλεξαν σε περιπέτειες ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης μετά τις τελευταίες αποτυχίες τους. Η μεταξύ τους συνάντηση στο ανακαινισμένο "Ζωσιμάδες" αναμένεται δυνατή και αμφίρροπη.

Η Λάρισα μπορεί βαθμολογικά να βρίσκεται πιο ψηλά απ' αυτούς που κινδυνεύουν, όμως έχει και πιο δύσκολο πρόγραμμα. Σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, και ακολουθούν οι συναντήσεις της με ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός). Δύσκολη αποστολή θα έχει η Ξάνθη κόντρα στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο. Στα υπέρ της ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλωνα στα Πηγάδια.

Άρης και Ατρόμητος δίνουν τη δική τους μάχη στο "Κλ. Βικελίδης" για την προνομιούχο τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ, με τη σφραγίδα πλέον του Χιμένεθ, ανεβάζει στροφές, έχοντας τον πρώτο λόγο στον εκτός έδρας αγώνα με την εξαιρετική Λαμία, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στη Ριζούπολη το "αδιάφορο" βαθμολογικά παιχνίδι Απόλλωνα - Παναιτωλικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL