Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Παναθηναϊκός - Άρης απόψε στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Παναθηναϊκός - Άρης απόψε στο ΟΑΚΑ

Φάση από το ματς του πρώτου γύρου Άρη - Πανθηναϊκού 1-1

Μπορεί για πολλούς ο Άρης να είναι μια ομάδα "περασμένων μεγαλείων", φέτος όμως οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη σκοράρουν με όλους τους τρόπους, παίζοντας διαφορετικά ανάλογα με τον αντίπαλο! Είναι ψηλά βαθμολογικά, διεκδικούν ακόμη και την 4η θέση, έχοντας στον σχεδιασμό τους επιτυχίες και στην Ευρώπη! Σήμερα το βράδυ (7 μ.μ., ΕΡΤ) αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σ' ένα παιχνίδι όπου όλα μπορούν να συμβούν. Οι "πράσινοι" έχουν βελτιώσει τώρα τελευταία την απόδοσή τους, με στόχο να επαναλάβουν τις καλές εμφανίσεις του πρώτου γύρου.

Μόνο νίκη θέλει ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα (5.15 μ.μ., Nova) στο Ηράκλειο. Σε καλύτερη βαθμολογική θέση οι φιλοξενούμενοι, "βολεύονται" και με ισοπαλία. Αργότερα (7.30 μ.μ., Nova) στη Νέα Σμύρνη η συνάντηση Πανιωνίου - ΑΕΛ, με μικρό προβάδισμα των γηπεδούχων.

Αύριο οι αγώνες Ξάνθης - ΑΕΚ (4 μ.μ., ΕΡΤ). Αστέρα Τρίπολης - Λεβαδειακού (5.15 μ.μ., Nova), Παναιτωλικού - Ολυμπιακού (7 μ.μ., ΕΡΤ) και ΠΑΟΚ - Λαμίας (7.30 μ.μ., Nova). Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά και στο δεύτερο στόχο του, να τερματίσει αήττητος το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει καλά και είναι φαβορί στο Αγρίνιο, αλλά στο "παρελθόν" είχε δυσκολευτεί με τον Παναιτωλικό. Η ΑΕΚ μπορεί να επικρατήσει στα Πηγάδια, με τον "κατήφορο" των γηπεδούχων να μην έχει τελειωμό. Ευκαιρία για τον Αστέρα να νικήσει τον απογοητευμένο Λεβαδειακό.

Τη Δευτέρα (7 μ.μ., ΕΡΤ) θα διεξαχθεί η συνάντηση Ατρόμητου - Απόλλωνα, με διαιτητή τον Θανάση Τζήλο για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία μετά την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του στη Λάρισα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL