Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Εισβολή, δακρυγόνα και διακοπή του ντέρμπι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Εισβολή, δακρυγόνα και διακοπή του ντέρμπι

Στο έλεος των κουκουλοφόρων ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Έκανε σημαντική προσπάθεια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός να σταθεί στα πόδια του και να παρουσιαστεί -τουλάχιστον- ανταγωνιστικός. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ προσπαθούσε να πάρει ό,τι ήταν δυνατόν, μέχρι που ανέλαβε δράση ο χειρότερος εχθρός του συλλόγου, μια μερίδα οργανωμένων οπαδών του, που είχε πάει στο γήπεδο για να δημιουργήσει επεισόδια και τελικά να διακόψει τον αγώνα.

Στο ξεκίνημα, και χωρίς την παραμικρή αφορμή, προσπάθησαν να επιτεθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού, με την αστυνομία να μην έχει σχέδιο για να τους σταματήσει. Από τη στιγμή όμως που ο ανώτερος αγωνιστικά Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ στο β' ημίχρονο με εξαιρετική κεφαλιά του Γκερέρο, τα επεισόδια πήραν μεγαλύτερη έκταση, αναγκάζοντας την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Από και μετά το ντέρμπι προστέθηκε στις μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμη μία βαριά τιμωρία. Το δε ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να διασύρεται από οργανωμένες μειοψηφίες οπαδών που δρουν ανενόχλητα χρόνια τώρα...

Κατά τα άλλα, η προέλαση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο Αγρίνιο, όπου νίκησε δίκαια 1-2 τον μαχητικό Παναιτωλικό. Με ανούσιο "θέαμα" ο αγώνας Ατρομήτου - ΑΕΚ 0-1, που κρίθηκε με ένα υποδειγματικό πλασέ του Αλμπάνη στο φινάλε του ματς.

Τα άλλα αποτελέσματα: Πανιώνιος - Ξάνθη 1-0, ΟΦΗ - Λεβαδειακός 2-0, ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα 0-0, Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0. Χθες, Άρης - Απόλλων Σμύρνης 5-0 (8' πέναλτι, 63' Ντιγκινί, 54' Τόνσο, 81' Γιουνές. 86' Φετφατζίδης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL