Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Πλέι οφ - 9η αγωνιστική: Βαθμός… Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πλέι οφ - 9η αγωνιστική: Βαθμός… Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και διατήρησε τη διαφορά των 3 βαθμών, που τον στέλνει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Η ΑΕΚ θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κατακτήσει αυτή τη δεύτερη θέση, καθώς εκτός από τη νίκη της επί του Ολυμπιακού στο Νέο Φάληρο την τελευταία αγωνιστική, πρέπει να χάσει κι ο ΠΑΟΚ από τον Άρη στην Τούμπα.

Κι οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά πιο κοντά έφθασε ο ΠΑΟΚ, όταν σουτ του Στοχ μέσα από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα στο 86’.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα με 3-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Προηγήθηκε στο 10' με χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη (ο Κουτρουμπής ανέτρεψε σε χτύπημα κόρνερ τον Χασαν) και πέτυχε το 0-2 στο 28' με σουτ του Ρατζέλοβιτς μέσα από την περιοχή. Στο 52' οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη και στο 61' ο Φορτούνης πέτυχε το 0-3, μετά από έξοχη πάσα του Ελ Αραμπί. Το γκολ του ΟΦΗ πέτυχε με χτύπημα φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δεληγιαννίδης.

* Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στο "Κλ. Βικελίδης" τον Άρη με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Γιώργο Βρέσκα του συνδέσμου Πιερίας.

Στο 43' ο νεαρός Ξενόπουλος απέκρουσε πέναλτι, που εκτέλεσε ο Φετφατζίδης. Το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρό σε μαρκάρισμα των Ανουάρ και Αλεξανδρόπουλου στον Μπρούνο Γκάμα στο ύψος της περιοχής. Στο 6ο λεπτών των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Βρέσκας έσπασε όλα τα… κοντέρ και έδωσε και δεύτερο πέναλτι στον Άρη, σε καθαρή απόκρουση του Ξενόπουλου προ του Ρόουζ, αλλά τον… ειδοποίησαν και το πήρε πίσω με τη χρήση του VAR, όπως και την κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού!

Στο 62' ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι σε σουτ του Κολοβού, που στο 75' πέτυχε το 0-1 με κεφαλιά σε σέντρα του Ανουάρ. Στο 86' αποβλήθηκε ο Ρόουζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν θα παίξει την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 88, ΠΑΟΚ 72, ΑΕΚ 69, Παναθηναϊκός 55, Άρης 41, ΟΦΗ 36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL