Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.5°C28.8°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C19.1°C
5 BF 88%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσουν για τον νέο αρχιδιαιτητή που θα αντικαταστήσει τον Μέλο Περέιρα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε τη διαδικασία που θα γίνει σε λίγες ημέρες. Θα είναι, βέβαια, πάλι ξένος, με διετή θητεία, και θα επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του. Στην ομάδα εργασίας θα συμμετάσχουν η UEFA, η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ. Να τονίσουμε ότι μυστική θα είναι η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔ από τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ.

Ο Μέλος Περέιρα στη διάρκεια της θητείας του υπέπεσε σε πολλά λάθη στην επιλογή των Ελλήνων διαιτητών, κάνοντας άνω - κάτω το πρωτάθλημα και έπρεπε να είχε αντικατασταθεί πολύ νωρίτερα.

Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ τελικά θα γίνει στις 26 του μήνα στη Ριζούπολη. Όσον αφορά τις αντιρρήσεις των «ερυθρόλευκων», μάλλον δεν στέκουν, μολονότι η περιοχή θεωρείται «ενωσίτικη». Σε ένα άδειο γήπεδο με καλό αγωνιστικό χώρο -όπως τονίζουν οι παράγοντες του Απόλλωνα- κερδίζει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός.

Στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, κέρδη ειδικά θα μείνουν στον Παναθηναϊκό, που με νέα παιδιά στην εντεκάδα του δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και κόντρα στον περσινό νταμπλούχο ΠΑΟΚ. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν μια ομάδα που εντυπωσιάζει όχι τόσο για την ποιότητά της όσο για τη στιβαρότητα που καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που θα αφήσει πίσω του ο 50χρονος τεχνικός...

Το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (8 μ.μ., Nova). Μια τετράδα αγώνων έμεινε για την «Ένωση», που θα κρίνει αν αυτή η σεζόν που ξεκίνησε περίεργα θα έχει καλό τέλος. Τέσσερα παιχνίδια απέναντι στους τρεις άλλους μεγάλους της Σούπερ Λιγκ, καθώς η ΑΕΚ θα παίξει τα ρέστα της για τη 2η θέση αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μια αποστολή που δεν είναι ακατόρθωτη από τη στιγμή που η ομάδα του Καρέρα παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια της.

Στον Ολυμπιακό, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μαρτίνς είναι φανερό πως επιδιώκει να αποφορτίσει την ομάδα του. Στον αγώνα με τον Άρη ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε έναν σωρό πειράματα, όμως μάλλον δεν θα τα επαναλάβει το βράδυ στο Φάληρο κόντρα στον ΠΑΟΚ (9.45 μ.μ., Nova). Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει αήττητος και τα πλέι οφ! Στον ΠΑΟΚ επικρατεί αναβρασμός. Με την ομάδα σε αγωνιστικά χάλια, προβλέπονται σαρωτικές αλλαγές...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL