Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ / Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Στον... τοίχο ο Μαρινάκης από Μελισσανίδη, Αλαφούζο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ / Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Στον... τοίχο ο Μαρινάκης από Μελισσανίδη, Αλαφούζο

«Γνωρίζαμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο. Ήθελε να ξεφτιλίζει τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακός». Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσαν χθες στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων και... έστησαν στον τοίχο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι υπήρχε σύστημα που ήλεγχε τη διαιτησία.

«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 40 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια ο πρωταθλητής έβγαινε από τον Νοέμβριο. Ήταν όλα μιλημένα και στημένα, πιο στημένα δεν γινόταν. Μπορώ να δω τι γινόταν... Ο Σαρρής ήταν το εργαλείο τους» είπε στην κατάθεσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ προχώρησε σε προσωπική επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Ήμασταν 25 χρόνια φίλοι και από τότε που πήρα την ΑΕΚ μου κήρυξε τον πόλεμο, είναι κατίνα, δεν πήγε στρατό».

Για ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος: «Υπάρχουν στοιχεία και κασέτες της ΕΥΠ, όπου καταγράφονται πράγματα. Ο Ολυμπιακός ήθελε να ξεφτιλίζει τους αντιπάλους.  Έχουν δείρει δημοσιογράφους. Δεν θέλω να εκθέσω ανθρώπους. Ήταν μία ομάδα που έπαιρνε τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν έχεις εισπράξει 500 εκατ. και οι άλλοι 50, έχεις τεράστιο πλεονέκτημα. Ναι, όποιος ελέγχει την ΕΠΟ ελέγχει και τη διαιτησία».

Το... ξέκοψε ο Λάκοβιτς για το εκλογικό σύστημα

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Ζόραν Λάκοβιτς κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ΕΠΟ. Ο διευθυντής Ομοσπονδιών της UEFA απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στο εκλογικό σύστημα χωρίς τη συναίνεση της Γ.Σ. Ωστόσο δεν έδωσε εγγυήσεις για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, κάτι που πιθανότατα περίμεναν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή άμυνας απέναντι στην κυβερνητική απόφαση περί εκλογών το φθινόπωρο.

Ο ισχυρός παράγοντας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας απέκλεισε το ενδεχόμενο διορισμού προσωρινής διοικούσας επιτροπής, ενώ προτεραιότητά του παραμένει να βρεθεί ένας κοινός «τόπος» μεταξύ των «μεγάλων» όσον αφορά την ΚΕΔ και την επιλογή αρχιδιαιτητή.

ΑΛΕΚΑ ΖΟΥΜΗ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL