Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / Συνεχίζουν κανονικά ΠΑΟΚ και Ξάνθη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / Συνεχίζουν κανονικά ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Το αίτημα των Ολυμπιακού, ΑΕΛ και Πανιωνίου για αποβολή των ΠΑΟΚ και Ξάνθης με αφορμή την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν "πέρασε" από την ψηφοφορία στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ 1.

Ειδικότερα, υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού τάχθηκε, εκτός από τον Πανιώνιο και την ΑΕΛ, και ο Άρης. Υπέρ της παραπομπής της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο ψήφισαν οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ. Κατά της καταγγελίας του Ολυμπιακού ήταν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Βόλος και Παναιτωλικός. Οι "πράσινοι" δια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Λεωνίδα Μπουτσικάρη έπειτα από καιρό όχι απλά πήραν αποστάσεις από τους Πειραιώτες, αλλά επί της ουσίας διαμόρφωσαν το χθεσινό αποτέλεσμα. Αποχή υπήρξε από τον Αστέρα Τρίπολης, "λευκό" ψήφισε η ΕΠΟ, ενώ η Λαμία είχε αποχωρήσει από τη διαδικασία.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές και ξένους διαιτητές στο VAR σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ και στους ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να γίνει σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ και να δεσμευτεί η Επιτροπή ότι το αίτημα θα γίνει δεκτό. Στα πλέι οφ θα υπάρχει και γραμμή του οφσάιντ στο VAR, με το κόστος των 950 ευρώ ανά αγώνα να το καταβάλλουν οι γηπεδούχες ΠΑΕ.

Η κλήρωση για τα πλέι οφ θα γίνει ηλεκτρονικά όπως και στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου θα προκύπτει τυχαία και οι αγώνες δεν θα έχουν την ίδια σειρά με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα πάρουν κλειδάριθμο και δεν θα παίζουν την ίδια αγωνιστική εντός έδρας λόγω κοινής χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL