Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
Συνάντηση "BIG 4" / Συνάντηση "BIG 4": Νωρίτερα οι εκλογές της ΕΠΟ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση "BIG 4" / Συνάντηση "BIG 4": Νωρίτερα οι εκλογές της ΕΠΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση των τεσσάρων "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους αρμόδιους αθλητικούς και ποδοσφαιρικούς φορείς μέσα σε ένταση και αρκετές διαφωνίες. Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Χέρμπερτ Χούμπελ αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκε οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν, και ότι θα αυξηθεί ο ορισμός ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος. Οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

"Έγινε μια καλή αρχή. Δεν λύθηκαν όλα τα θέματα και η συνεργασία θα συνεχιστεί. Το σημαντικό είναι ότι μετά από προσπάθειες πέντε και πλέον χρόνων οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου έκατσαν στο ίδιο τραπέζι» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις.

ΣΥΡΙΖΑ - Γιάννης Μπουρνούς: Τους ενδιαφέρει η επικοινωνία, όχι η ουσία!

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Αθλητισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς σε δήλωσή του για τη χθεσινή συνάντηση των "μεγάλων" του ποδοσφαίρου επεσήμανε:

"'Με ενδιαφέρει η επικοινωνία κι όχι η ουσία' είχε απαντήσει ο σημερινός πρωθυπουργός σε ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου του στην 82η ΔΕΘ. Στο ίδιο μήκος κύματος και η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού.

Έτσι και σήμερα, το σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς. Κεντρικό ξενοδοχείο. Δημοσιότητα. Δραματικοί τίτλοι σε Τύπο και ιστοσελίδες. Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους 'Big 4' και την UEFA για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βουλιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πάμε σε grexit; Θα τα βρουν οι “μεγάλοι”; Τι θα κάνει η UEFA; Θα τελειώσει το πρωτάθλημα; Γνωστή ελληνική στοιχηματική εταιρεία έβγαλε και αποδόσεις για την έκβαση της συνάντησης!

Θα μπορούσαμε να διασκεδάζουμε με όλα αυτά αν: H κατάσταση στο ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο τραγική. H αθλητική βία δεν είχε εκτραχυνθεί τόσο. O υφυπουργός Αθλητισμού δεν καυχιόταν ότι ενίσχυσε με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία των ΠΑΕ και των ΚΑΕ μέσω της μείωσης της φορολογίας από το 45% στο 22%. O υφυπουργός Αθλητισμού εργαζόταν για την ουσία και όχι για την επικοινωνία. Κι αν δεν παρουσιαζόταν ως πρωταγωνιστής, ενώ τον αντιμετωπίζουν ως κομπάρσο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL