Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C22.3°C
3 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
14.1°C16.6°C
2 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
30 °C
24.4°C29.8°C
6 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
2 BF 94%
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" / Προβάδισμα πρόκρισης της ΑΕΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" / Προβάδισμα πρόκρισης της ΑΕΚ

Το θαυμάσιο σε εκτέλεση γκολ του Κρέσπι

Στον πρώτο αγώνα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, που ακόμη δεν έχει οριστεί από την ΕΠΟ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' με πανέμορφο γυριστό σουτ του Ισπανού Κρέσπι από το ύψος του πέναλτι, μετά από μεταβίβαση του Μουνάφο. Στο 32' η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε πτώση στην περιοχή του Λόπες σε επαφή με τον Μουνάφο και ο Ολιβέιρα ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης πίεσε για τη νίκη στο β' ημίχρονο και θα μπορούσε να την πάρει αν ο Μπαράλες δεν αστοχούσε απελπιστικά (έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια) σε εκτέλεση πέναλτι στο 70'. Στο πέναλτι είχε υποπέσει ο Τσιπρίνσκι, που ανέτρεψε τον Λουίς Φερνάντεθ, ενώ ο Τσιντώτας ήταν εκτός εστίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα (62' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (55' Χουαρέγκι), Κρέσπι (83' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο (82' Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (71' Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα (80' Κλωναρίδης).

* Mε επιστολή στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ ο Παναθηναϊκός ζήτησε να υπάρχει VAR στους αγώνες της ομάδας από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι όπου φτάσει στη διοργάνωση. Μάλιστα οι "πράσινοι" είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τα έξοδα χρήσης της τεχνολογίας τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς.

Από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί με την εταιρεία που έχει αναλάβει να λειτουργήσει την υπηρεσία στην Ελλάδα προβλέπεται η χρήση του VAR μόνο στον τελικό του Κυπέλλου. Με δεδομένο ότι και οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών έχουν πιστοποιημένα γήπεδα, είναι πλέον απόλυτα εφικτή η χρήση του VAR.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL