Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά ότι τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκαν στο Καλαντάρι την καταλληλότερη στιγμή! Ειδικά για τους πρωταγωνιστές της φετινής Σούπερ Λιγκ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι προπονητές και των δύο ομάδων, Μαρτίνς και Φερέιρα, μπόρεσαν, κόντρα σε Καλαμάτα και ΟΦΗ, αντίστοιχα, να τσεκάρουν τις δυνατότητες προσφοράς κάποιων αναπληρωματικών, ώστε και στη μετεγγραφική περίοδο του χειμώνα να δουν και τι ακριβώς θα ζητήσουν.

Ειδικά ο Φερέιρα στην Κρήτη με αλλαγή τακτικής είδε την ομάδα του να επικρατεί εύκολα, αφήνοντας πίσω τον... διασυρμό από τον εξαιρετικό φέτος Άρη. Μοναδικός στόχος τώρα του "δικέφαλου", να νικήσει το βράδυ στην Τούμπα την ΑΕΚ (7.30 μ.μ., Nova) για να μην χάσει την επαφή του με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στον ΠΑΟΚ επικρατεί αυτή τη στιγμή η άποψη ότι "οι πρωταθλητές φαίνονται στις δύσκολες στιγμές" κι αυτό είναι αποφασισμένοι να κάνουν στον β' γύρο της Σούπερ Λιγκ.

Στην ΑΕΚ υπάρχει απόφαση διοίκησης και Ίβιτς ότι θα πάρουν παίκτη μόνο καλύτερο από τους υπάρχοντες. Αυτό είναι το σκεπτικό της "Ένωσης" και θα παραμείνει αδιαπραγμάτευτο, ακόμη και αν την αναγκάσει σε αποφάσεις μη ενίσχυσής της!

Δύσκολη η αποστολή του Καρέρα και των ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη, όμως έχουν τα φόντα να μπερδέψουν τους γηπεδούχους και να μπουν πάλι στο... παιχνίδι της κορυφής, αφού υπάρχουν και τα πλέι οφ!

Ο Παναθηναϊκός, με τις ελλείψεις στο δυναμικό του, έχει γίνει κομπάρσος του πρωταθλήματος, κάτι που δεν ανέχονται οι φίλοι του. Στο Φάληρο, κόντρα στον πρωτοπόρο, δεν θα είχε καμιά τύχη ακόμη και αν σκόραρε στο καλό πρώτο του ημίχρονο!

Αν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν ενισχύσει μετεγγραφικά άμεσα την ομάδα του, ο Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του θα βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον αδύναμο φέτος Πανιώνιο (7.30 μ.μ., Nova) φαίνεται "εύκολη", όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Άνω - κάτω οι "Νεοσμυρνιώτες" μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία! Στον Πανιώνιο τρέχουν για την αδειοδότηση, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται το απόγευμα στη Λαμία, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (5.15 μ.μ., ΕΡΤ). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει. Το μεσημέρι στην Τρίπολη η συνάντηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ (3 μ.μ., Nova). Δύο ομάδες με αμυντικές αδυναμίες...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL