Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Την πρώτη του νίκη ο Παναθηναϊκός τη σημείωσε την 5η αγωνιστική! Σε δώδεκα παιχνίδια έως τώρα έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγε κάποιος ότι αυτή η ομάδα παλεύει ν' αποφύγει τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Οι "πράσινοι" όμως, λόγω και του γεγονότος ότι οι ομάδες από τη δεύτερη θέση και κάτω παρουσιάζουν πολλές αδυναμίες, είναι κοντά στον στόχο των πλέι οφ. Τους δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσουν ακόμη και την τρίτη θέση!

Το πρόγραμμά τους στη συνέχεια θεωρείται "βατό" εφόσον βελτιώσουν την απόδοσή τους. Δεν φτάνει βέβαια αυτό, αφού χρειάζονται ακόμη δύο - τρεις προσθήκες στο έμψυχο υλικό τους, βλέποντας τι έγινε στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τον δυνατό Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μεσοεπιθετικά εντοπίζεται το πρόβλημα, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να "καθαρίσει" γρήγορα παιχνίδια που θεωρούνται... δικά του.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Δεν γίνεται να έχεις υψηλούς στόχους και να παρακαλάς να τελειώσει γρήγορα ένα παιχνίδι στο οποίο δέχεσαι μεγάλη πίεση. Το βράδυ στον Βόλο (7.30 μ.μ.) μόνο εύκολη δεν θεωρείται η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλές μονάδες, όμως δεν έχουν βρει ακόμη έναν σταθερό ρυθμό.

Με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του θα πορευτεί από εδώ και πέρα στη Σούπερ Λιγκ ο Ατρόμητος. Έμπειρος προπονητής, που γνωρίζει τα μυστικά του πρωταθλήματος. Ο προκάτοχός του Γιάννης Αναστασίου δεν μπόρεσε να βάλει τους "Περιστεριώτες" σε μια θετική τροχιά. Δυνατό, ίσως και με πολλά γκολ, το βράδυ το ματς Ατρόμητου - Άρη (7.30 μ.μ, ΕΡΤ). Οι φιλοξενούμενοι μεσοεπιθετικά έχουν δείξει μέχρι τώρα τις ικανότητές τους...

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο ΟΦΗ, που θα μπορούσε να έχει και περισσότερους βαθμούς. Οι Κρητικοί, πολύ εύστοχοι επιθετικά, έχουν χάσει... δικά τους παιχνίδια. Το μεσημέρι στη Λαμία (3 μ.μ., ΕΡΤ), κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, χρειάζεται να βρουν λύσεις.

Αμφίρροπο παιχνίδι το απόγευμα στην Τρίπολη (5.15 μ.μ., Nova) ανάμεσα στον Αστέρα και τη Λάρισα. Δύο ομάδες που σκοράρουν, αλλά δέχονται και εύκολα γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL