Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Τα λάθη γενικά στο ποδόσφαιρο πληρώνονται ακριβά. Αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό, που εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα στο υπερσύγχρονο γήπεδο της Τότεναμ. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και κάκιστος στην επανάληψη. Τα λάθη, σοβαρά για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και η χαλαρότητά τους σε "εύκολες" φάσεις. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, παρότι δεν έχει αδυναμίες σε όλες τις γραμμές της. Ίσως υπάρχει δυσκολία στο σκοράρισμα, όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού αφήνει εκτός ενδεκάδας ποδοσφαιριστές που μπορούν να του λύσουν το "πρόβλημα"!

Τα παράπονα βέβαια των φίλων του Ολυμπιακού αφορούν κυρίως τα παιχνίδια της ομάδας στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου έχουν χαθεί "σίγουροι" βαθμοί. Στο βραδινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ., Nova) οι "ερυθρόλευκοι" είναι υποχρεωμένοι να φτάσουν σε μια νίκη εμφατική, απ' αυτές που κάνουν οι υποψήφιοι πρωταθλητές...

Ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στον σύλλογο και ίσως αναγκάσει την ιδιοκτησία του να πάρει αποφάσεις...

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα δεν ήταν τόσο καλός, όμως πήρε το τρίποντο και έφτασε στην κορυφή τον Ολυμπιακό. Σήμερα στο Φάληρο παίζει λοιπόν για δύο αποτελέσματα έχοντας την ευχέρεια να διαφοροποιήσει την τακτική του. Ο προπονητής του Άμπελ Φερέιρα, αρκετά αποκαλυπτικός στις συνεντεύξεις του, δεν φοβάται να μπει στην κουβέντα με ονόματα!

Εξηγεί σχεδόν πάντα βάσει της οπτικής του τι ισχύει και τι πιστεύει για τους παίκτες του. Έχει καταφέρει να τους κερδίσει σε "σύντομο" χρόνο, φτιάχνοντας μία ομάδα σφιχτή και δυνατή όπου και αν παίζει. Το βράδυ λογικό είναι ο ΠΑΟΚ να περιμένει τον αντίπαλο, που θα μπει πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι αναμένεται πολύ δυνατό, με μπόλικες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, στο κατάμεστο "Καραϊσκάκης".

Ο Παναθηναϊκός μετά τα παιχνίδια με τους δύο "Δικέφαλους", όπου έμεινε αήττητος, είχε την ευκαιρία να φύγει με τρίποντο από το Αγρίνιο. Όμως η ομάδα του Δώνη δεν λέει ν' αφήσει πίσω τις παθογένειες. Δεν νοείται μια ομάδα να θέλει να μπει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και να παίζει μπάλα μάξιμουμ 20 λεπτά κόντρα στον ουραγό. Σε όλα τα ματς με τους μικρομεσαίους οι "πράσινοι" έχουν θέματα!

Το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αστέρα Τρίπολης (3 μ.μ., Nova), μια ομάδα που σκοράρει, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ.

Στα Πηγάδια το απόγευμα η συνάντηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο (5.15 μ.μ., ΕΡΤ). Δύο ομάδες με ικανότητες, αλλά ασταθή απόδοση. Έκπληξη της χρονιάς μέχρι τώρα η Λαμία, που με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της ανεβάζει στροφές! Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αντιμετωπίζει το απόγευμα τον ισχυρό Άρη (5.15 μ.μ., Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL