Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / "Κάηκε" ο Αργύρης Πεδουλάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / "Κάηκε" ο Αργύρης Πεδουλάκης

Στην πόρτα της... εξόδου ο Αργύρης Πεδουλάκης

Ακόμη κι οι τελευταίοι υποστηρικτές του έχουν εκπλαγεί, όχι τόσο για τη νέα ήττα και μάλιστα "εκτός προγράμματος" από την Άλμπα Βερολίνου στην Ευρωλίγκα, όσο για τον τρόπο που χρησιμοποίησε ή δεν χρησιμοποίησε τους παίκτες του, κάτι που δείχνει πως υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Οι επιλογές του Πεδουλάκη την Πέμπτη γύρισαν το μπάσκετ στις δεκαετίες του '60 και του '70, όταν οι ομάδες έπαιζαν σχεδόν σ' όλο το παιχνίδι με την ίδια πεντάδα, χρησιμοποιώντας 49' (από τα 50') τον Ιωάννη Παπαπέτρου, 45' τον Ντεσόν Τόμας, 43' τον Νικ Καλάθη, 41' τον Τζέικομπ Γουάλι και περισσότερα από 37' τον Νίκο Παππά, που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς! Ο Βουγιούκας και ο Μπεντίλ δεν έπαιξαν καθόλου, ενώ οι υπόλοιποι πέντε (Ράις, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Τζόνσον και Μπράουν) όλοι μαζί 35' και με άστοχες επιλογές στο πότε χρησιμοποιήθηκαν. Όλα αυτά τη στιγμή που ακολουθεί η δεύτερη "διαβολοεβδομάδα", με τον Παναθηναϊκό να παίζει την Τρίτη στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις και την Πέμπτη με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Το... αστείο είναι ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού (;) θεωρούσε στα προηγούμενα ματς προβληματική την άμυνα του Τζίμερ Φρεντέτ και χωρίς αυτόν (ήταν εκτός δωδεκάδας) ο Παναθηναϊκός δέχθηκε 31 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 58 στο ημίχρονο!

Μ' αυτά και μ' αυτά, είναι άγνωστο αν θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης σήμερα στον πάγκο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό Νίκαιας, ενώ στην blacklist βρίσκονται (για διαφορετικούς λόγους) και οι Ράις, Μπεντίλ και Μπράουν.

* To πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Μπάσκετ Λιγκ:

Σήμερα 3.45 μ.μ. Κολοσσός - Λάρισα, Ήφαιστος Λήμνου - Άρης, Ρέθυμνο - Προμηθέας, Πανιώνιος - Λαύριο, 5 μ.μ. Παναθηναϊκός - Ιωνικός Νίκαιας, 5.45 μ.μ. Ηρακλής - ΑΕΚ.

Αύριο Κυριακή 4.45 μ.μ. Περιστέρι - ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL