Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Επαγγελματικές" νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Επαγγελματικές" νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πέρασαν με το ίδιο σκορ (1-2) από Χαριλάου και Τρίπολη αντίστοιχα στο κυνήγι του τίτλου της στη Σούπερ Λιγκ 1, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται στη δεύτερη θέση η Ξάνθη, μετά και την αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Παναθηναϊκό (0-1) στη Ριζούπολη.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το "Κλ. Βικελίδης" χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση. Οι "ερυθρόλευκοι" φόρτσαραν μετά το γκολ που δέχθηκαν στην αρχή του αγώνα και δεν απειλήθηκαν από τον Άρη στην επανάληψη. Αντίστοιχη ήταν και η εικόνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" συνέχισε αήττητος βρίσκοντας στο πρόσωπο του Σφιντέρσκι τον ποδοσφαιριστή με το σταθερό σκοράρισμα. Ο 22χρονος Πολωνός σκόραρε μετά τα δύο γκολ επί της ΑΕΚ και εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, που έχει παράπονα από τη διαιτησία του Μανούχου.

Στη Λάρισα και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να νικήσουν (0-0). Σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο ΑΕΛ και ΑΕΚ έδωσαν ό,τι είχαν, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Εδώ και οι δύο "φωνάζουν" για τη διαιτησία, αλλά τα λάθη της δεν συγκρίνονται με όσα έγιναν στη Ριζούπολη εις βάρος του Παναθηναϊκού του... Αλαφούζου. Είναι η πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα που το VAR (Σκουλάς) κάνει τόσο σοβαρά λάθη, με κορυφαίο την ακύρωση κανονικού γκολ του Παναθηναϊκού στο α' ημίχρονο. To νικητήριο γκολ (αμφισβητούμενο για οφσάιντ) ήταν της Ξάνθης, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο Ηράκλειο εντυπωσιακός ο ΟΦΗ (4-1 τον Πανιώνιο), ενώ ο Ατρόμητος νίκησε με ανατροπή 2-3 στον Βόλο. Χθες: Λαμία - Παναιτωλικός 0-0.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL