Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μονομαχία "δικέφαλων" αύριο στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μονομαχία "δικέφαλων" αύριο στο ΟΑΚΑ

Ο φορμαρισμένος Μάρκο Λιβάγια είχε σκοράρει στο προπέρσινο 1-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ...

Μ' ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Στο ΟΑΚΑ, οι δύο "δικέφαλοι", ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μόνιμοι "μονομάχοι" τα τελευταία χρόνια, θα έρθουν αντιμέτωποι μπροστά σε 40.000 και πλέον φιλάθλους.

Η ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της, έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες (η μία στην Ευρώπη) κι αυτό έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της, που θα βρεθεί και πάλι μαζικά στο πλευρό της. Η "Ένωση" βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας και μια νίκη στο ντέρμπι θα τη βάλει σε τροχιά διεκδίκησης.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται κατώτερος του αναμενόμενου, αλλά έχει "πάρει τον αέρα" της ΑΕΚ, καθώς την έχει νικήσει δύο φορές στο ίδιο γήπεδο σε διαδοχικούς τελικούς Κυπέλλου. Την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ γλίτωσε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων το "σπάσιμο" του αήττητου στο πρωτάθλημα, κάτι που διατηρεί από την προπέρσινη διοργάνωση και αυτό θα επιδιώξει -τουλάχιστον- και αύριο.

Το "στραβοπάτημα", ενός εκ των δύο ή και των δύο, στο ΟΑΚΑ περιμένει ο Ολυμπιακός, που σήμερα, και ενόψει του αγώνα της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αντιμετωπίζει τη Λαμία. Ο Μαρτίνς, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες της βασικής ενδεκάδας. Σήμερα διεξάγονται και οι αγώνες Άρη - Λάρισας και Ατρόμητου - Παναιτωλικού.

Από το αυριανό πρόγραμμα έχει ενδιαφέρον και το ματς Πανιωνίου - Παναθηναϊκού, καθώς οι "πράσινοι" καλούνται να αποδείξουν ότι η καλή εικόνα τους στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί "παρένθεση" των κακών εμφανίσεων στην αρχή του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σήμερα 5.15 μ.μ. Άρης - Λάρισα, 7 μ.μ. Ατρόμητος - Παναιτωλικός, 7.30 μ.μ. Ολυμπιακός - Λαμία

Αύριο Κυριακή 3 μ.μ. ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης, 5 μ.μ. Ξάνθη - Βόλος, 5.15 μ.μ. Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, 7.30 μ.μ. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL