Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Όταν λέμε ντέρμπι, εννοούμε... ντέρμπι!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Όταν λέμε ντέρμπι, εννοούμε... ντέρμπι!

Ο Γιοάν Μολό πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης για τον Πανθηναϊκό...

Την Κυριακή, μέσα σε λίγες ώρες, αποδείχθηκε ότι οι αγώνες ντέρμπι έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί στην έδρα του κόντρα στον Άρη και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και οι δύο είχαν τις πρώτες απώλειες βαθμών.

Μάλιστα, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας με Άρη (2-2) και Παναθηναϊκό (1-1) αντίστοιχα, αφού ο μεν "Δικέφαλος του Βορρά" ισοφάρισε στο 7ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο οι "πράσινοι" έχασαν και πέναλτι, που απέκρουσε ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος Ζοσέ Σα.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έδειξε και πάλι αμυντικές αδυναμίες, που τις εκμεταλλεύθηκε ο δυνατός στην επίθεση Άρης. Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός "πλήρωσε" το γεγονός ότι για 8η φορά (επτά στην Ευρώπη και προχθές) ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τους ίδιους παίκτες και η "κοιλιά" που λογικά θα αρχόταν από την κούραση έδειξε τα πρώτα της σημάδια. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε αυτή τη φορά "παιδαριώδη" λάθη στην άμυνα, δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να τον απειλήσει ιδιαίτερα και επέστρεψε στην... κανονικότητα. Εξακολουθεί πάντως η ομάδα του Δώνη να μην επιτυγχάνει γκολ σε κανονική ροή αγώνα, αφού και τα τρία φετινά του γκολ έχουν σημειωθεί με πέναλτι!

Κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η ΑΕΚ, που πέρασε 0-1 από το Αγρίνιο και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την κορυφή, ενώ υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ. Πρώτες ήττες και για Ξάνθη και ΟΦΗ. Τα άλλα αποτελέσματα: Βόλος - ΟΦΗ 1-0, ΑΕΛ - Ξάνθη 2-0, Λαμία - Πανιώνιος 1-1, Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 2-1.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Ολυμπιακός 10, ΠΑΟΚ 10, ΑΕΚ 9, Ξάνθη 9, Βόλος 9, ΟΦΗ 7, Άρης 5, Λάρισα 4, Αστέρας Τρίπολης 3, Λαμία 3, Ατρόμητος 2, Παναθηναϊκός 2, Παναιτωλικός 0, Πανιώνιος -2 (-6).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL