Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποχή από το ντέρμπι με διαδήλωση κατά του Αλαφούζου!

Ποδόσφαιρο - Παναθηναϊκός

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να απέχουν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και την ίδια μέρα έχουν συγκαλέσει διαδήλωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Η απόφαση που πάρθηκε από έξι συνδέσμους της Θύρας 13, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα μεγάλο κομμάτι των οργανωμένων φίλων του "τριφυλλιού", είναι να γίνει την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Λεωφόρο και εν συνεχεία μηχανοκίνητη ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας εις βάρος του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ.

Στη συνεχεία θα πάνε στο κλειστό "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ για το τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, αλλά κανείς τους δεν θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ματς με τον Ολυμπιακό και θα δουν το ματς από τον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο