Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Μεγάλο αγκάθι τα τηλεοπτικά των ομάδων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Μεγάλο αγκάθι τα τηλεοπτικά των ομάδων

Tην Τρίτη πραγματοποιήθηκε σημαντικό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ. Σε αυτό συζητήθηκε το πολύ κρίσιμο ζήτημα των τηλεοπτικών συμβολαίων των ομάδων που είχαν ήδη συμφωνήσει με την ΕΡΤ και μένουν προς το παρόν «στον αέρα», καθώς η ΕΡΤ επιθυμεί αναπροσαρμογή της συμφωνίας προτείνοντας μικρότερες αποδοχές.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχει προτείνει μείωση που κυμαίνεται στο 45% της αρχικής συμφωνίας. Οι πέντε αυτές ομάδες είναι ο Άρης, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη, η Λαμία και ο Παναιτωλικός.

Διά στόματος του προέδρου του συνεταιρισμού Μηνά Λυσάνδρου αποσαφηνίστηκε πως η Λίγκα θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών της. Ενδέχεται, μάλιστα, ο ίδιος να συναντήσει σύντομα εκπροσώπους της δημόσιας τηλεόρασης για να βρεθεί μια λύση προς όφελος όλων των πλευρών. Το σίγουρο είναι πως αν δεν βρεθεί αυτή η αποδεκτή από όλους τους εμπλεκόμενους λύση, δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος. Αν και κανένας δεν εμφανίζεται να το θέλει.

Αξίζει να σημειωθεί πως χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο παραμένουν ακόμα ο ΟΦΗ (που έληξε η δική του συμφωνία με τη Nova), αλλά και ο ΠΑΟΚ, που μάλιστα, όσον αφορά τον πρώτο φετινό του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή, προχώρησε σε μια καινούργια πατέντα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του tv.paokfc.gr, σε όποιον καταθέσει 4.99 ευρώ. Είναι, δηλαδή, η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί το pay per view και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει τη συνέχιση αυτής της πρακτικής από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο άμεσο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL