Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ-ΠΛΕΪ ΟΦ / Να παραδειγματιστεί από το πάθημα της Πόρτο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ-ΠΛΕΪ ΟΦ / Να παραδειγματιστεί από το πάθημα της Πόρτο

Νίκη θέλουν να πανηγυρίσουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού

Σήμερα στις 10 το βράδυ, το «Γ. Καραϊσκάκης» θα «φορέσει τα καλά του», καθώς ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς θα υποδεχτεί τη ρωσική Κράσνονταρ του Σεργκέι Ματβέεφ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο των πλέι οφ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που διακυβεύεται και για τις δύο ομάδες, η είσοδος δηλαδή στους ομίλους της διοργάνωσης, είναι και αυτό που προσδιορίζει τη μεγάλη σημασία των δύο αναμετρήσεων που θα λάβουν χώρα σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει τη Βικτόρια Πλζεν και την Μπασακσεχίρ καταφέρνοντας να παραμείνει αήττητος σε τέσσερις αγώνες, να νικήσει τους τρεις από αυτούς, και να μην έχει δεχτεί ακόμα ούτε ένα γκολ. Η Κράσνονταρ είναι ένα δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, ενώ προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση επί της Πόρτο στον προηγούμενο γύρο. Και μάλιστα μετά από ήττα εντός έδρας στον πρώτο αγώνα με 0-1. Η ρωσική ομάδα πήγε στην έδρα της Πόρτο, στο 34ο λεπτό προηγήθηκε με 0-3, και παρότι δέχτηκε στη συνέχεια δύο τέρματα από τους Πορτογάλους πήρε και τη νίκη και την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός καλείται να παραδειγματιστεί από το πάθημα της Πόρτο.

Η ρωσική ομάδα, που ιδρύθηκε μόλις πριν 11 χρόνια, διαθέτει ένα μπάτζετ που αγγίζει τα 140 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο έμψυχο δυναμικό της δίπλα σε μια πλειάδα ικανότατων ποδοσφαιριστών συναντάμε και τον Σουηδό Μάρκους Μπεργκ που άφησε όσον αφορά στην αγωνιστική του αξία τις καλύτερες των εντυπώσεων στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό. Σαν ομάδα φημίζεται για τη δυναμική που δείχνει στον επιθετικό τομέα, ενώ έχει καλό passing game. Στη σύντομη ιστορία της έχει καταφέρει να βρεθεί δύο φορές στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή, ύστερα από τη διεξαγωγή των έξι πρώτων αγωνιστικών, η Κράσνονταρ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ρωσικού πρωταθλήματος, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ισόβαθμη της Λοκομοτίβ Μόσχας. Μια περίσταση που παραπέμπει στην περσινή τελική βαθμολογία, όταν η Κράσνονταρ ισοβάθμισε στη δεύτερη θέση με τη Λοκομοτίβ πίσω από την πρωταθλήτρια Ζενίτ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL