Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C25.1°C
4 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.5°C20.1°C
4 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
4 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C22.2°C
5 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
3 BF 26%
Eντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Eντός και εκτός γραμμής

Ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα κοντά στον εξαιρετικό Άγιαξ ήταν πολύ καλός τηρουμένων των δύσκολων συνθηκών... Απλά δεν ήταν τυχερός. Κι όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που υπερτερεί σε ποιότητα, τότε χρειάζεσαι τη βοήθεια της τύχης, ειδικά όταν είσαι και μπροστά στο σκορ! Ο "Δικέφαλος του Βορρά" στο πρώτο ημίχρονο είχε πάθος και δύναμη και, κάνοντας μια επική ανατροπή, έβγαλε τους Ολλανδούς έξω από τα νερά τους!

Πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ κι αν είχε λίγη τύχη, θα έβαζε και τρίτο!

Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα που κρύβει την μπάλα και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε στο μισό γήπεδο τον ΠΑΟΚ. Τα δύο γκολ όμως των φιλοξενούμενων ήρθαν με αρκετή δόση τύχης. Στη ρεβάνς, την ερχόμενη Τρίτη στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ είναι το ακλόνητο φαβορί, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν θεωρείται τελειωμένο. Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος της χώρας δεν είναι η ομάδα που θα πάει στην Ολλανδία για τουρισμό. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, που έχει θράσος και είναι δυνατή και στις τρεις γραμμές της, όμως έχει έναν τερματοφύλακα που κυρίως... κοιτάζει την κόμη του! Μια θέση που θέλει τον ιδανικό άνθρωπο αν μια ομάδα θέλει να φτάσει ψηλά. Ο τερματοφύλακας είναι η... μισή ομάδα έχουν δηλώσει μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, και έχουν απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει ένα ασυναγώνιστο κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, όπως είναι οι Βαρέλα και Κρέσπο.

Το ίδιο, αλλά για την άμυνα, ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνες επέλεξε για το κέντρο της αμυντικής γραμμής δύο πολύ δυνατούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Σεμέδο και Μεριά, με τη διαφορά ότι έχει τερματοφύλακα τον εξαιρετικό Ζοσέ Σα. Με καθαρό μυαλό κάτω από τα δοκάρια, σοβαρός και μετρημένος, εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του! Φέτος στα μετόπισθεν ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα. Στιβαρή, σοβαρή και οργανωμένη σε τέτοια βάση, που οι αντίπαλοι όχι μόνο δεν σκοράρουν εναντίον του, αλλά καλά - καλά δεν τις κάνουν... φάση! Ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, έπαιξε κόντρα στην Μπασαμσεχιρ με την ευρωπαϊκή του στόφα, παίρνοντας μια σημαντική νίκη.

Η εμφάνιση των “ερυθρολεύκων” μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή, ήταν όμως αυτή όπως πρέπει να είναι σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης στο Φάληρο ίσως δεν είναι εύκολη, αφού η Μπασάκ είναι επικίνδυνη ομάδα. Όμως σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα υποτιμήσουν έναν αντίπαλο που έχει εγωισμό...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL