Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Είναι γεγονός ότι η σχέση του Γιαννακόπουλου με τον Αλαφούζο έχει περάσει από πολλά στάδια τα τελευταία χρόνια. Υπήρξαν περίοδοι με πολλές εντάσεις. Η πιο πρόσφατη πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη επήλθε η ρήξη για το ενοίκιο της Λεωφόρου και η εξ αυτής επιλογή της ΠΑΕ να αγωνιστεί η ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από τότε πέρασε ένας χρόνος "ηρεμίας" και από τις δύο πλευρές! Αυτή λοιπόν την εποχή οι προϋποθέσεις για συζήτηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου δεν είναι τέλειες, όμως δεν είναι και απαγορευτικές.

Ο Γιαννακόπουλος, ο μόνος που φαίνεται να ενδιαφέρεται για το μέλλον του συλλόγου και για τον Βοτανικό, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ για το χρέος της ΠΑΕ.

Ο Αλαφούζος μάλλον κάτι περιμένει και δεν έχει τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη πρόταση για το μέλλον του συλλόγου. Όμως θα είναι για τον ίδιο και την εικόνα του θετική κίνηση να γίνει "συμπαίκτης" στην πρωτοβουλία του Γιαννακόπουλου.

Στον Παναθηναϊκό, που πράγματι ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια, όποιος έχει διάθεση σαφώς και πρέπει να προσφέρει. Όμως χρειάζεται να υπάρξει και ένας πρότζεκτ μάνατζερ ο οποίος θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο το εγχείρημα. Πρέπει ο καθένας που θέλει να βάλει χρήματα να το δει πώς αποτυπώνεται στην πράξη και αυτό χρειάζεται να γίνει οργανωμένα για να έχει επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η υπόθεση για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι κομβικής σημασίας και η αφορμή για να ενωθεί ξανά ο κόσμος του "Τριφυλλιού". Στην ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου το νεανικό στοιχείο παραμένει έντονο!

Δώνης και Νταμπίζας είναι μονάδες αξιοπιστίας, οπότε υπάρχει και περιβάλλον ανέλιξης... Όμως αυτή την εποχή θα πρέπει να γίνουν συνδυασμοί πραγμάτων για να "γλυκαθεί" και ο κόσμος. Όποιος νομίζει πως η χρονιά θα βγει χωρίς προβλήματα είναι μακριά από τον χώρο...

Όπως φαίνεται είναι το τελευταίο δύσκολο καλοκαίρι για την ΠΑΕ! Τον επόμενο χρόνο ίσως μπει το... νερό στο αυλάκι. Γι' αυτό ό,τι γίνει τους επόμενους δύο μήνες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να γίνει κατόπιν ώριμης σκέψης και ψυχραιμίας από τους ανθρώπους που αποφασίζουν...

Στη Σούπερ Λιγκ 2 απειλούν την Πολιτεία με λουκέτο στα δύο πρωταθλήματά τους εάν δεν υλοποιηθούν οι νέες συμβάσεις! Ποιοι; Αυτοί με τους οποίους δεν ασχολείται κανείς σοβαρός φίλαθλος με τα δύο μικρά επαγγελματικά πρωταθλήματα όπως το κατάντησαν. Αυτοί των οποίων οι ομάδες σε μεγάλες πόλεις κόβουν 300 εισιτήρια! Το ερασιτεχνικό επίπεδο θα ήταν το... καλύτερο για τους κυρίους...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL