Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μόνο ο Αδ. Γεωργιάδης θα μπορούσε: Τα λέει oncamera και μετά καταγγέλει... ότι δεν τα είπε

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεων του στην ελβετική τηλεόραση σχετικά με τη Novartis παραθέτει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας...

Παπαδημούλης: Η καραμέλα πως για το προσφυγικό-μεταναστευτικό φταίει ο Τσίπρας έχει πλέον λιώσει

Σε συνέντευξή του, o Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, επεσήμανε ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό «δεν προσφέρεται για αντι-ΣΥΡΙΖΑ κορώνες» και πως είναι ώρα η ΕΕ, μετά και την εισβολή στη Συρία, να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία.

Ν. Φίλης: Η ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης, προϋπόθεση για συνεννόηση

"Τα θέματα της Παιδείας, συνιστούν αυτό που ονομάζεται κοινό καλό. Συνεπώς, παρά τις διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες πρέπει να επιδιώκουμε και να επιτυγχάνουμε συνεννόηση" τόνισε ο Νίκος Φίλης σε συνέντευξη του, συμπληρώνοντας ότι "έτσι λειτούργησα ως υπουργός Παιδείας, με σεβασμό πάντοτε στον πολιτικό αντίπαλο. Βασική προϋπόθεση συναινετικής πολιτικής είναι να συμφωνούμε ότι προέχει η ενίσχυση και ο εκδημοκρατισμός της δημόσιας εκπαίδευσης. Για αυτό ακόμα και μέσα στα μνημόνια, πετύχαμε το αδιανόητο μέχρι τότε: να ανοίξουν τα σχολεία στην ώρα τους με βιβλία και καθηγητές στη θέση τους και αυξήσαμε την κρατική επιχορήγηση προς την εκπαίδευση"

ΣΥΡΙΖΑ: «Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;

Μετά την παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς στην ελβετική τηλεόραση περιμένουμε να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη του HDP-Συνάντηση Σβίγγου, Θεοδωρακοπούλου με τον Dervis Cimen

Η Ράνια Σβίγκου και η Νατάσσα Θεοδωρακοπούλου, υπεύθυνες στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες με τον Dervis Cimen, νέο υπεύθυνο του HDP Ευρώπης.

Άγκυρα και Μόσχα συζητούν για την αποχώρηση της κουρδικής πολιτοφυλακής

Η Τουρκία και η Ρωσία θα συζητήσουν για την αποχώρηση της συριακής κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) από τις πόλεις Μανμπίτζ και Κομπάνι της βορειοανατολικής Συρίας κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στο Σότσι την προσεχή εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μ. Τσαβούσογλου. Ένας Τούρκος στρατιώτης νεκρός παρά την εκεχειρία