Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Παύλος Πολάκης: Η απλή αναλογική "ήρθε για να μείνει" ως ιστορική ανάγκη για τη χώρα (Video)

"Η απλή αναλογική "ήρθε για να μείνει" ως ιστορική ανάγκη για τη χώρα και τις δημοκρατικές εξελίξεις" τόνισε ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για τον εκλογικό νόμο.

"Οι απολύσεις προμηνύουν λουκέτα σε καταστήματα των ΕΛΤΑ" - Ερώτηση Βουλευτών για τα υποκαταστήματα Βασιλικών και Ασπροβάλτα

Ερώτηση για τη λειτουργία των καταστημάτων ΕΛΤΑ στην Ασπροβάλτα και τα Βασιλικά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε αυτά κατέθεσαν 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία της Δώρας Αυγέρη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Μ. Τζούφη: Η ΝΔ φοβάται τη λαϊκή βούληση και την απλή αναλογική (Video)

"Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η εγκαθίδρυση της απλής αναλογικής αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την λαϊκή βούληση και αναβαθμίζει τον ρόλο του κάθε εκλεγμένου. Δεν είναι απλώς μία αξιακή επιλογή, αλλά έρχεται να καλύψει τα υπαρκτά δημοκρατικά ελλείμματα και τις παθογένειες του ελληνικού πολιτικού συστήματος" τόνισε στην ομιλία της η Μερόπη Τζούφη

Σε διαβούλευση το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, το σχέδιο νόμου του υπ. Εργασίας, υπό τον τίτλο: «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)»

Χρ.Γιαννούλης: Πλιάτσικο της ΝΔ, απολύσεις και κόψιμο συντάξεων (Video)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην «προχειρότητα της κυβέρνησης και στο πόσο επικίνδυνη είναι», σχολίασε ότι στο ΦΕΚ που αφορά την ίδρυση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, «δεν προβλέπεται διεύθυνση οικονομικού»

Πολιτική αθλιότητα Γεραπετρίτη η ταύτιση της απλής αναλογικής με Χίτλερ και Εμφύλιο

Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ΚΚΕ - Δ. Τζανακόπουλος: "Άθλια ιστορική ανακρίβεια", που "ανήκει στη σφαίρα μιας παραδοξολογικής ακροδεξιάς ρητορείας"

Αλ. Φλαμπουράρης: Η απλή αναλογική μπορεί να οδηγήσει σε κυβερνήσεις συνεργασίας των Προοδευτικών Δυνάμεων

«Η συμμετοχή των αριστερών πολιτών στα ψηφοδέλτια και τις βουλευτικές εκλογές είναι μέρος του αγώνα που δίνουμε για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα αυτών που υποφέρουν, δεν έχουμε ανάγκη από τα αξιώματα απλώς τα υπηρετούμε και δεν μας υπηρετούν» τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Θεοδωρικάκου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τις εκλογές ως «φόβητρο» προς την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Μήνυση και αγωγή Παπαγγελόπουλου κατά Ράικου

Μια μέρα μετά την Προκαταρκτική - Αναδεικνύοντας νέες αντιφάσεις της μάρτυρος, κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως "τελικά ο 'θησαυρός Ράικου' αποδείχτηκε για την πλειοψηφία της Επιτροπής άνθρακες και τη φωτιά την έβαλε η ίδια"

Όλες οι Ειδήσεις