Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυρώσεις στους ΟΤΑ, που δεν προωθούν την ανακύκλωση

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, οι παραβάσεις διακρίνονται ανάλογα με τη σοβαρότητά τους και με βάση την επιλογή του κάθε ΟΤΑ να οργανώσει την ανακύκλωση των δημοτικών αποβλήτων σε συνεργασία με Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ή αυτοτελώς, οπότε ο δήμος αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες.

Αλ. Τσίπρας: Όταν χάνεις, το σημαντικότερο είναι να σηκώνεσαι πάλι όρθιος

Προς τη νίκη για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση - Οι νίκες και οι ήττες στις αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ευρύτερων δυνάμεων

Επανεκλέχθηκε δήμαρχος Λαρισαίων ο Απόστολος Καλογιάννης

Ο νυν δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης επανεκλέχθηκε δήμαρχος Λαρισαίων με ποσοστό 57,54% έναντι της Ρένας Καραλαριώτου, η οποία έλαβε το ποσοστό 42,46% στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ρένα Δούρου: Να προσέλθουν οι πολίτες μαζικά στις κάλπες

Μαζικά να προσέλθουν στις κάλπες για δημάρχους και για περιφερειάρχη, κάλεσε τους πολίτες σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε δηλώσεις της αμέσως μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω.

Η Ρένα Δούρου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω

Το εκλογικό της δικαίωμα θα ασκήσει την Κυριακή, 2 Ιουνίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στις 13:00, στο 4ο Γυμνάσιο (εκλογικό Τμήμα 2289) στο Αιγάλεω. Στη διάρκεια της ημέρας η...


Ραδιόφωνο