Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για τον Γιώργο

Του Νίκου Μεγγρέλη - Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ο Γιώργος έφυγε έτσι απρόσμενα και τόσο νωρίς. Ο Γιώργος, πάντα ανήσυχος, πάντα προβληματισμένος, πάντα εξεγερμένος με το άδικο και την ανοησία.

Αντίο, Γιώργο, και καλό σου ταξίδι...

Αποχαιρετάμε τον Γιώργο Μπράμο. Τον χάσαμε ξαφνικά και νωρίς. Ο Γιώργος Μπράμος διέσχισε όλη τη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας. Έκανε πολλά στο αντιδικτατορικό κίνημα και μετά στη Μεταπολίτευση πρόσφερε πολλά μέσα από την "Αυγή" και την ενεργό συμμετοχή του στην ανανεωτική Αριστερά.

Στα 67 "έφυγε" ο Γιώργος Μπράμος

Μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της "Αυγής" τη δεκαετία του '80. Αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα και της Ανανεωτικής Αριστεράς, δημοσιογράφος, κριτικός κινηματογράφου, συγγραφέας, σεναριογράφος

Στον "αέρα" και πάλι ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο

Με την φράση "Είμαστε (ξανά) στον αέρα!" ενημέρωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός στο Κόκκινο τους ακροατές και ακροάτριές του ότι εκπέμπει και πάλι στα ερτζιανά. Το Κόκκινο όπως και άλλοι 14 σταθμοί είχαν υποστεί σοβαρές καταστροφές από την πρόσφατη πυρκαγιά στον Υμηττό και δεν μπορούσαν να εκπέμψουν.

Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος: Πρωτοφανής η κυβερνητική μεθόδευση στην ΕΡΤ

"Το κυβερνών κόμμα φρόντισε είτε να παρακάμψει τον νόμο είτε να τινάξει στον αέρα αυτή τη μίνιμουμ πρόβλεψη διαφάνειας ανακοινώνοντας εκ των προτέρων τις προτάσεις της!" αναφέρει σε ανακοίνωση της η η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος. Ενώ επισημαίνει ότι "πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα αυταρχισμού και πρόθεσης ελέγχου της ΕΡΤ"

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπράμος

Πέθανε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και κριτικός κινηματογράφου Γιώργος Μπράμος, ο οποίος υπήρξε μέλος του Πατριωτικού Αντιδικτατορικού Μετώπου (ΠΑΜ) και της Αντιδικτατορικής Οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος» και στην μεταπολίτευση της ΕΚΟΝ «Ρήγας Φεραίος» και του ΚΚΕ εσ.

www.stokokkino.gr

  Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα Στο Κόκκινο. Ακροατές από κάθε γωνιά της χώρας και κάθε ηλικίας αγωνιούν καθώς δεν μπορούν να συντονίσουν τους ραδιοφωνικούς τους δέκτες στη συχνότητα του σταθμού και από...

Παρέμβαση της Ρένας Δούρου: Θέμα δημοκρατίας να ακουστούν ξανά οι φωνές των σταθμών

Παρά την αδιαφορία και την αποσιώπηση της καταστροφής από την κεντρική κυβέρνηση, η Περιφέρεια Αττικής στέκεται "αρωγός στην αποκατάσταση των υποδομών των σταθμών που επλήγησαν από την πυρκαγιά στον Υμηττό"

Ενίσχυση και όχι συρρίκνωση της δημόσιας τηλεόρασης

Το επιχειρηματικό σχέδιο της ΕΡΤ για το 2019. *Νέο οργανόγραμμα, προσλήψεις, σταθερό πρόγραμμα και δύο θυγατρικές *Εκατό ευρώ λιγότερο το ανταποδοτικό τέλος υπέρ ΕΡΤ σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

Τεχνικά προβλήματα στο Κόκκινο λόγω της πυρκαγιάς στον Υμηττό - Ο σταθμός εκπέμπει μόνο διαδικτυακά

Η πυρκαγιά στον Υμηττό προκάλεσε σοβαρά τεχνικά πρόβλημα στο κέντρο εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο. Οι τεχνικοί του σταθμού εργάζονται για την αποκατάσταση του σήματος.

Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος: Πίσω ολοταχώς στα εργασιακά δικαιώματα και των δημοσιογράφων

Η κυβέρνηση χωρίς να κρατάει τα προσχήματα προχωράει τάχιστα σε άνευ όρων ικανοποίηση των «αιτημάτων» της πιο σκληρής εργοδοσίας αναφέρει σε ανακοίνωση της η Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος.

Επιμόρφωση δημοσιογράφων για θέματα ισότητας των φύλων

  Το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για δημοσιογράφους πάνω σε θέματα ισότητας...


Ραδιόφωνο