Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αντώνης Ρέλλας: Η πρόταση μομφής αποπροσανατολίζει και είναι προσβλητική απέναντι σε όλους εμάς (ηχητ.)

Οι ανάπηροι υποψήφιοι, όπως ο συνανάπηρός μου ο κύριος Κυμπουρόπουλος, επιθυμούμε να μας ασκείτε κριτική για τις πράξεις μας. Δεν επιθυμούμε χαριστική μεταχείριση εξαιτίας της βλάβης που έχουμε στα σώματά μας. Και αυτό θέλω να είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα, γιατί αυτό σημαίνει δημοκρατία τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Ρέλλας στο News 24/7.

Όλ. Νάσση: Αναγκαιότητα η ανάσχεση του φασισμού και των νεοφασιστών

Η κοινωνία των πολιτών είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των νεοφασιστών. Ενώ επισήμανε ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ ξαναέφερε την Ελλάδα στο επίκεντρο της πολιτικής και της πολιτιστικής συζήτησης στην Ευρώπη» και θύμισε στους ευρωπαίους πολίτες τις αρχές – που συνδέονται τόσο με την αρχαιότητα αλλά και τα σύγχρονα χρόνια – και τόνισε ότι «τα δικαιώματα που έχουμε σήμερα δεν ήρθαν από μόνα τους»

ΟΑΕΔ: Προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική αίτησή τους και τη μοριοδότησή τους, από το μητρώο τους, μέσω του e-Services IIS, στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους

Χωρίς τρένα την Πρωτομαγιά λόγω απεργίας των σιδηροδρομικών

Επιπλέον, όπως ενημερώνει το επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ λόγω της απεργίας της ΠΟΣ θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 30/04/2019 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα)

Απάντηση του υπ. Παιδείας στο Ριζοσπάστη: Εμμονή του ΚΚΕ στο λάθος

Το εκλογικό άγχος του ΚΚΕ αποδεικνύεται και από το αντιπολιτευτικό μένος εναντίον αυτής της κυβέρνησης ενώ οι «αντιπολιτευτικοί τόνοι» προς τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή, ήταν εξαιρετικά μειωμένοι" σημειώνει με νόημα το υπουργείο

Σ. Φάμελλος: Η χώρα μας πλέον έχει μπει σε μια ασφαλή πορεία

«Παρότι η οικονομία πάει καλύτερα, οφείλουμε να επιστρέψουμε στην κοινωνία αυτό το οποίο η κοινωνία και παρήγαγε αλλά και αν θέλετε, της έλειψε - Είναι ένα απόλυτα κοινωνικό, καθολικό μέτρο, αναφέρεται σε όλους επιχειρηματίες, εργαζόμενους, ανέργους, νέους, συνταξιούχους, όλοι πλέον μπορούν να έχουν πρόσβαση στις μειώσεις"

ΣΥΡΙΖΑ: Εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη το εμφυλιοπολεμικό, διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη;

"Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα,  ο Α. Γεωργιάδης μιλά για «μείζων στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα». Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο...

Νάσος Ηλιόπουλος: Η Αθήνα δε χρειάζεται άλλον έναν δήμαρχο που θα είναι κοντά στην πλατεία Συντάγματος και μακριά από τις γειτονιές

"Στην Αθήνα για να αλλάξουν πέντε πράγματα με κάποιους ανθρώπους πρέπει να τσακωθείς. Αν αυτό σημαίνει ότι θα τσακωθούμε με οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να παρκάρει πάνω σε μία ράμπα ή με οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να κανιβαλίσει το δημόσιο χώρο, ναι με αυτούς τους ανθρώπους θα τσακωθούμε"

Παύλος Πολάκης: 19 αξονικοί τομογράφοι σε ισάριθμα νοσοκομεία της χώρας (Video)

19 αξονικοί τομογράφοι πηγαίνουν σε ισάριθμα νοσοκομεία της χώρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 πρόκειται για σύγχρονα θαύματα της ιατρικής τεχνολογίας. Πέντε από αυτούς είναι 64 τομών κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος διενέργειας των εξετάσεων σχεδόν μηδενίζεται. Μπορούμε να αντιληφθούμε τι σημαίνει αυτό για την ανακούφιση των ασθενών και την ταχύτητα των εξετάσεων.

Αλέξης Γεωργούλης: Ο πολιτισμός είναι ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδας στην Ευρώπη (Video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με το μήνυμα της προοδευτικής συμμαχίας κατα του φασισμού και της ακροδεξιάς καθώς τον αγγίζει ο πλουραλισμός και υποστηρίζει τη διαφορετικότητα του ατόμου

Δ. Παπαδημούλης, ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στους ευρωπαϊκούς θεσμούς

Ως ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στη διαμόρφωση ευρωπαϊκής πολιτικής, αξιολογείται ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σύμφωνα με την έκθεση απολογισμού για την κοινοβουλευτική θητεία 2014-2019, που δημοσίευσε το εξειδικευμένο μέσο αξιολόγησης και παρακολούθησης των ευρωπαϊκών θεσμών «Vote Watch Europe».

Κλίμα αισιοδοξίας και νίκης στην παρουσίαση του συνδυασμού Αλληλέγγυα Πόλη-Συμμαχία για το Ίλιον

Κ. Κάβουρας: Ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας - Σε μια όμορφη ανοιχτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Ιλίου με την μαζική παρουσία εκατοντάδων πολιτών παρουσίασε την Τρίτη 23 Απριλίου 2019, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της η δημοτική κίνηση Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου, Κώστας Κάβουρας.

900.000 ευρώ για δράσεις πυροπροστασίας στο Βόρειο Αιγαίο

Η κατανομή 17 εκατ. ευρώ σε Δήμους για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. Για το νομό Λέσβου κατανέμονται 454.000 ευρώ, στο Νομό Χίου 215.000 και στο Νομό Σάμου 246.000 ευρώ.

Σ. Βαλντέν: Η αλλοίωση των δηλώσεων Βέμπερ από τη ΝΔ «με ανησυχεί αλλά δεν με εκπλήσσει» (ηχητικό)

Για την αλλοίωση των δηλώσεων του Μάνφρεντ Βέμπερ από τη Νέα Δημοκρατία για τη Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε μεταξύ άλλων στον 105,5 Στο Κόκκινο ο Σωτήρης Βαλντέν, που είναι πανεπιστημιακός, μέλος της Κίνησης «Γέφυρα» και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι και η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής είναι απόλυτα απομονωμένοι στην Ευρώπη για το Μακεδονικό.