Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ με επίκεντρο το Brexit

«Είμαι εδώ για να συζητήσω με τους ομολόγους μου το αίτημα για παράταση έως τον Ιούνιο», δήλωσε η Τ.Μέι προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορθφής της ΕΕ. Προς απόρριψη του αιτήματος για το Brexit προσανατολίζεται η ΕΕ προτείνοντας μικρότερης διάρκειας παράταση

Στη δημοσιότητα λίστα με ρουσφέτια που ζητούσαν τα στελέχη της ΝΔ στον ΟΑΣΘ

"Οφείλουμε να πληροφορήσουμε την κ. Σπυράκη ότι οι προσλήψεις που αναμένεται να προκηρυχθούν θα γίνουν με πλήρη διαφάνεια και με διαδικασίες ΑΣΕΠ όπως άλλωστε προβλέπεται και από τις διατάξεις του νόμου 4599/2019 που ψηφίστηκε στη Βουλή" αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Το κτιριακό πρόβλημα των δικαστηρίων Πειραιά στη συνάντηση του Ν.Μπελαβίλα με τον ΔΣΠ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά στη συνάντησή του με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης δήλωσε πως στηρίζει ανεπιφύλακτα, την άμεση αξιοποίηση του κτιρίου της πρώην Ραλλείου ως Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά

Πολάκης σε Γιαννακό: Το βρήκες το υπουργείο... (Video)

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μίλησε στους εργαζόμενους έξω από το υπουργείο υγείας καθησυχάζοντας τους για τις δουλειές τους αφού όπως είπε με τη χθεσινή απόφαση του ΣΤΕ δικαιώθηκε η πολιτική μάχη που έδωσε το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση με τους εργολάβους.

Γ. Μπουρνούς: Οι δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου εκφράζουν την αυτοπεποίθησή μας (ηχητικό)

Ο κ. Μπουρνούς εξήγησε τον ρόλο των τριμερών συνεργασιών, τις οποίες προωθεί και στις οποίες συμμετέχει η χώρα μας καθώς εντάσσονται σ’ ένα συνολικό διασυνοριακό σχέδιο διασυνδεσιμότητας.

Φ. Σκοπούλη:Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν όργανο μιας ομάδας συμφερόντων για το διορισμό προσώπων (Video)

«Από όργανο για την επιτήρηση, έγινε όργανο στα χέρια μιας ομάδας πολιτικών και συμφερόντων. Όργανο για τον διορισμό με κομματικά κριτήρια»