Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γκουτέρες στους ηγέτες του κόσμου για το κλίμα: Αν έχετε άσχημα νέα, μην έρθετε!

«Αν έχετε άσχημα νέα, μην έρθετε!», τόνισε χθες Παρασκευή ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες απευθυνόμενος στους ηγέτες του κόσμου που θέλουν να μιλήσουν στη Σύνοδο για το Κλίμα που διοργανώνει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη ο οργανισμός.

Χιλιάδες στους δρόμους της Ισπανίας καταγγέλλουν τη βία κατά των γυναικών

Υπό βροχή και καταιγίδα, χιλιάδες διαδηλωτές, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ της Μαδρίτης, έπειτα από πρωτοβουλία οργανώσεων υπεράσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών.

Α.Τσίπρας στο Φεστιβάλ του «Άρθρου1»: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ πρόκληση για αριστερές απαντήσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο (Video)

«Η πρόκληση δεν είναι να πάμε την Αριστερά πιο κοντά στην Σοσιαλδημοκρατία, αλλά να φέρουμε την Σοσιαλδημοκρατία πιο κοντά στην Αριστερά», τόνισε κερδίζοντας τα χειροκροτήματα του κοινού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο φεστιβάλ του «Κινήματος Δημοκρατικών Προοδευτικών - Άρθρο1»

Παρέμβαση στην πρώην κατάληψη στην Σπύρου Τρικούπη από διαδηλωτές (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το twitter διαδηλωτές εισήλθαν στο κτήριο που είχε εκκενώσει η αστυνομία στα τέλη Αυγούστου στη οδό Σπύρου Τρικούπη όπου διέμεναν πρόσφυγες και μετανάστες. 📢 ...

Σωματείου 450: Ξανά στο σημείο μηδέν με την επανοφορά Σταματούδη

Η Πρωτοβουλία δημιουργών και κληρονόμων "450" με οργισμένη ανακοίνωση της καταφέρεται κατά της επαναφορά της Σταματουδάκη από το Υπουργείο Πολιτισμού η οποία υπήρξε Διευθύντρια του ΟΠΙ και της ΑΕΠΙ που και στα δύο δεν ασκούσε έλεγχο με αποτέλεσμα σκανδαλώδη κακοδιαχείριση.

Οργή δημιουργών κατά Μενδώνη

Δριμεία κριτική στο Υπουργείου Πολιτικού και Αθλητισμού ασκεί ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας αναφορικά με τη συγκρότηση της νέας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Στην ανακοίνωσή του ο ΟΠΙ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η στελέχωση της επιτροπής έγινε με επιλεκτικό διορισμό συγκεκριμένων μόνο μελών του τμήματος νομοθετικού συντονισμού του ΟΠΙ και με αγνόηση των πλέον γνωστών στο χώρο καθηγητών και καθηγητριών δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας.

Χρ.Βερναρδάκης: H φαρμακευτική δαπάνη υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες δημιουργίας του ελληνικού χρέους (Video)

«Οφείλουμε να εξετάσουμε αν υπάρχει πολιτική και ποινική ευθύνη, προστατεύοντας τη Δημοκρατία και το τεκμήριο της αθωότητας», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατόπεδο Κορίνθου, όπου μεταφέρθηκαν πρόσφυγες από τις καταλήψεις (Video)

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στο Στρατόπεδο Κορίνθου, ώστε να δει από κοντά και να ελέγξει τις συνθήκες φιλοξενίας των προσφύγων. Στον χώρο έχουν στηθεί σκηνές και όχι tolls, όπως είχε αρχικά είχε ειπωθεί από τις αρχές. Οι συνθήκες προφανώς και δεν είναι κατάλληλες, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι έρχεται χειμώνας και η διαμονή σε σκηνές θα δυσχεραίνεται όλο και περισσότερο από τη βροχή, το κρύο και την έλλειψη θέρμανσης.

Ρένα Δούρου: Να αδράξουμε τον “παρόντα χρόνο” για ριζικές αλλαγές σήμερα για το αύριο όλων

"Το στοίχημα του νέου ΣΥΡΙΖΑ αφορά όλη την κοινωνία και δεν είναι υπόθεση εσωτερικών διεργασιών. Η διεύρυνση της απήχησής του με όρους μαζικότητας και συμμετοχικότητας είναι η κρίσιμη προϋπόθεση για τη μετεξέλιξη αυτή" τόνισε η Ρένα Δούρου σε συνέντευξη της

Μπ.Σκούφα: Το προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν είναι μόνο θέμα της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης (Video)

«Σχεδόν μόνη της η Ελλάδα αντιμετωπίζει το προσφυγικό», σημείωσε η βουλέυτρια του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι υπάρχουν χώρες της ΕΕ «που δεν δέχθηκαν κανέναν πρόσφυγα»

Στο τραπέζι των συναντήσεων του Α. Τσίπρα στη Ρώμη η ελληνική οικονομία

Σειρά συναντήσεων με τον πρόεδρο του ιταλικού κοινοβουλίου Ρομπέρτο Φίκο, τον υπουργό Οικονομικών Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι και το νέο Ευρωπαίο επίτροπο και πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της επίσκεψής του στη Ρώμη.

ΕΦΕΤ: Ανάκληση φύλλου κρούστας

Ο ΕΦΕΤ διαπίστωσε μετά από ελέγχους ανάπτυξη εστιών μούχλας στην επιφάνεια του προϊόντος «ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ - Φύλλο Κρούστας για Γλυκά και Πίτες»

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο της Κορίνθου (Video)

Ο Γιώργος Ψυχογιός επισήμανε, ότι "οι άνθρωποι που είναι εδώ είναι αυτοί που ήρθαν από τις καταλήψεις χθες, δηλαδή αυτό και αυτό και αν είναι υποκρισία διότι υποτίθεται ότι φεύγουν από συνθήκες οι οποίες δεν είναι επαρκής και έρχονται εδώ πέρα, σε συνθήκες οι οποίες είναι ακόμα χειρότερες"

Επίσκεψη Αν.Ξανθού σε δομές Ψυχικής Υγείας και στο γηροκομείο Ρεθύμνου

«Η λειτουργία της νέας πτέρυγας εδώ και πάνω από 1 χρόνο έχει βελτιώσει τις συνθήκες διαμονής και φροντίδας των 47 ηλικιωμένων συμπολιτών μας που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο», σημειώνει ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ