Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απερρίφθησαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ οι προσφυγές κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε σήμερα τις προσφυγές Συλλόγων, κ.λπ. κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για τη «Βόρεια Μακεδονία», γιατί δεν μπορούν να ελεγχθούν δικαστικά, καθώς άπτονται της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Ρ. Δούρου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να προωθήσει συνέργειες με τα πανεπιστημιακά Ιδρύματα

Η ανώτατη εκπαίδευση είναι ζήτημα υψηλής προτεραιότητας, «αφού από αυτήν, εξαρτάται στον μέγιστο βαθμό η διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας» επισήμανε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου...

Π. Κουρουμπλής: Η κυβέρνηση αυτή έχει βάλει τη χώρα σε μια ρότα

Ο Π. Κουρουμπλής σημείωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών συμβάλλει στη σταθερότητα στα Βαλκάνια, «στεγανοποιεί» τα σύνορα και τα κάνει «διεθνή και απαραβίαστα», επέκρινε όσους προσπαθούν «να εκμεταλλευτούν» τον πατριωτισμό των πολιτών για ψηφοθηρικούς λόγους και τόνισε ότι η ομιλία του πρωθυπουργού γίνεται στην κατάλληλη συγκυρία για «να αποσαφηνίσει πράγματα»

Ξανάνοιξε σήμερα η χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου

Ξανάνοιξε σήμερα το πρωί υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, μετά τον θάνατο, από πυρά της γαλλικής αστυνομίας, του ενόπλου που φέρεται να σκότωσε τρεις ανθρώπους στο κέντρο της ιστορικής πόλης.

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης από τα ΕΛΠΕ σε 30 σχολεία της Δυτ. Μακεδονίας

Τριάντα σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δομές εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στη Δυτική Μακεδονία, θα ενισχυθούν κατά τη φετινή χρόνια με δωρεάν με πετρέλαιο θέρμανσης που προσφέρουν στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Ο κανόνας 1 προς 1 φυσικά θα εφαρμοστεί το 2019 (Video)

«Σήμερα καλούμαστε να συζητήσουμε για τη δημόσια διοίκηση που έχει ανάγκη η χώρα μας, ο λαός μας και δημόσιο συμφέρον. Γι΄αυτό το λόγο θέτουμε τρεις στόχους σε αυτή τη νέα εποχή που διανύει η χώρα μας μετά τα μνημόνια" τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν την υποκρισία κάποιων πολιτικών δυνάμεων (Video)

«Δε χρειάστηκε να κουραστώ πολύ για να πείσω γιατί όλοι βλέπουν και κρίνουν τη θέση και τη στάση των πολιτικών προσώπων και των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα»

Στο 85% της Δημόσιας Δαπάνης έχει ενεργοποιηθεί το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 6η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΑΑ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.

Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις για τους πρωτοετείς φοιτητές 2018-19 σε όλα τα Πανεπιστήμια

Aφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019