Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C25.2°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
1 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.6°C25.9°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.2°C30.5°C
5 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 72%
Φθιώτιδα / Πόρτα δημοτικού σχολείου πλάκωσε 6χρονο που έπαιζε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φθιώτιδα / Πόρτα δημοτικού σχολείου πλάκωσε 6χρονο που έπαιζε

Η πόρτα του σχολείου έχει πλακώσει το πατίνι του 6χρονου
lamiareport.gr

Παραλίγο δυστύχημα θα είχαμε χτες το βράδυ, ανήμερα του Πάσχα, σε χωριό της Φθιώτιδας, όταν η σιδερένια πόρτα του δημοτικού σχολείου υποχώρησε και πλάκωσε 6χρονο παιδάκι που έπαιζε.

Το περιστατικό συνέβη στον Άγιο Στέφανο Δομοκού. Το παιδί έπαιζε με το πατίνι του, πήγε να ανοίξει την μεγάλη πόρτα του σχολείου με αποτέλεσμα αυτή να πέσει πάνω του, ενώ πλάκωσε το πατίνι. Στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του. Ο μικρός τη γλύτωσε με μερικούς μώλωπες στην πλάτη, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρότερα.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, οι δικοί του άνθρωποι τρόμαξαν λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είχαμε πραγματικά άγιο. Η πόρτα θα μπορούσε ακόμη και να το σκότωνε», σημειώνουν σοκαρισμένοι μην μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη το παιχνίδι θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία.

Ο μικρός πηγαίνει σε νηπιαγωγείο στη Λαμία και βρέθηκε στο συγκεκριμένο χωριό για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με τους παππούδες και τους γονείς του.

Για άλλη μια φορά, διαφαίνεται η ανάγκη να μην παραβλέπονται οι απαραίτητοι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων και των περιφερειών, ώστε να αποτρέπονται τέτοια περιστατικά που μπορεί να φτάσουν να έχουν χειρότερη κατάληξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL