Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
14.2°C19.0°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.6°C14.5°C
2 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C23.2°C
5 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
25.5°C26.8°C
5 BF 28%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.0°C14.9°C
0 BF 82%
Μαρούσι / Σύλληψη τριών ατόμων για την αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαρούσι / Σύλληψη τριών ατόμων για την αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο

Νυχτερινό μαγαζί στο Μαρούσι
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Σε τρεις συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το Mega πρόκειται για μέλη της ομάδας η οποία ενεπλάκη στη συμπλοκή αλλά κανείς από αυτούς δεν σκότωσε τον 23χρονο.

Καθώς ο δράστης παραμένει άφαντος οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες. Ο ίδιος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέρεται να έχει συλληφθεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές για κατοχή μαχαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο μετά από διαπληκτισμό με άλλη παρέα.

Έξω από το νυχτερινό κέντρο τους περίμεναν άλλα άτομα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τρία άτομα, ένα εκ τον οποίων θανάσιμα.

Τα άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. Σημειώνεται ότι οι πρώτες πληροφορίες μετά τη φονική συμπλοκή έκαναν λόγο για πυροβολισμό, γεγονός το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν συνέβη ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL